Site icon Turatii

Renault Megane Sedan 1.2l TCe EDC7 Intens

Renault Megane Sedan 1.2l TCe EDC7 Intens

Deja ni se intampla lucruri neplacute, din cauza introducerii noilor standarde de masurare a emisiilor, WLTP, cum ar fi ca pierdem motorizari cam de pe la toate marcile, un exemplu fiind si acest Renault Megane. La data aparitiei filmarilor noastre, 1.2l TCe cu EDC7, nu mai e disponibil la vanzare, vestea buna e ca vor veni noi motorizari, in cazul de fata inlocuitorul fiind un 1.3l TCe.

Megane Sedan e un automobil interesant, foarte tehnologizat, se misca decent cu 1.2l TCe si cutia dublu ambreiaj rafinata si cel putin teoretic, economica. In practica, filmand in plina vara, cu aerul conditionat pornit tot timpul, valorile de consum obtinute de noi, s-a indepartat de cele date de fisa tehnica a masinii.

Experienta cu masina a fost insa una agreabila, si, surprinzator, fata de primul test cu Megane Sedan, in care ma plangeam ca parca se simtea diferenta de calitate fata de hatchback, in sens negativ, acum am observat, sau mai bine zis n-am mai observat aceasta diferenta, ceea ce e, evident, un lucru pozitiv.

Din ce am observat, motorizarea ar mai fi disponibila in varianta cu cutie de viteze manuala, insa, evident, daca vreti un asemenea model, parca v-as sfatui sa asteptati noul 1.3l TCe…

Exit mobile version