Site icon Turatii

Citroen C3 1.2l PureTech EAT6 2020 SHINE

Cel mai vandut model al marcii Citroen a primit un facelift in iunie 2020, sigur, date fiind problemele pe care le stim cu totii, cu pandemia, am reusit destul de tarziu sa il conducem.

Se pare ca, pentru a pastra trendul crescator al vanzarilor, Citroen n-a umblat la partile esentiale, respectiv la gama de motoare si transmisii, ci s-a incercat imbunatatirea si rafinarea altor aspecte.

Partea frontala a fost redesenata, au aparut echipamente noi, atat de confort cat si de siguranta activa si pasiva, practic masina a fost adusa la zi, pentru a putea concura cu succes in acest segment din ce in ce mai disputat.

Rezultatul, nu avea cum sa fie altfel, decat tot incantator, daca in materie de tinuta de drum dinamica, niciodata C3-ul nu a emis pretentii ca e campionul clasei, totusi ofera un compromis interesant, orientat cumva spre confort.

Sigur, jocul preturilor, mai ales in perioada aceasta, este si el de luat in seama, majoritatea producatorilor se intrec in a oferi diverse variante de achizitionare, pentru a-si securiza fluxurile de bani, asadar verificati cu atentie ofertele primite si, de ce nu, poate viitoarea masina va fi un C3.

Exit mobile version