Site icon Turatii

Eldrive România instalează stații de încărcare pentru mașini electrice în centrele comerciale Supernova

Eldrive România a început instalarea de stații de încărcare pentru mașini electrice în parcările centrelor comerciale deținute de către grupul imobiliar austriac Supernova. Astfel, clienții magazinelor și persoanele aflate în tranzit prin zona acestora pot încărca automobilele electrice cu ușurință.

Stațiile de încărcare Eldrive România incluse în parteneriatul cu Supernova vor fi amplasate pentru început în Pitești, București (Pantelimon, Alexandriei, Lujerului), Bacău, Constanța și Drobeta-Turnu Severin.

În luna septembrie au fost date deja în folosință 8 stații de încărcare în complexul comercial Supernova Pitești, care pot deservi simultan până la 10 automobile electrice, respectiv 6 stații în București (parcarea Cora Pantelimon), care pot încărca simultan 8 vehicule electrice. Pentru următoarele amplasamente sunt propuse configurații similare, proiectate în funcție de cerințele utilizatorilor din zonă și adaptate la spațiul și condițiile tehnice disponibile.

„Suntem bucuroși că am găsit în Eldrive România un partener de încredere alături de care să oferim clienților centrelor noastre comerciale posibilitatea de a încărca o mașină electrică rapid, simplu și accesibil. Grupul Supernova susține pe mai multe planuri tranziția către un viitor mai verde, parteneriatul cu Eldrive România fiind una dintre aceste componente”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director, Supernova Group.

„Continuăm planurile de creștere a rețelei Eldrive România și mizăm pe locații cheie, cum sunt cele deținute de grupul Supernova. Împreună am decis să oferim un beneficiu important vizitatorilor acestor centre comerciale și să le echipăm cu stații de încărcare performante”, a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager Eldrive în România.

Despre Supernova

Grupul austriac Supernova activează în domeniul imobiliar de peste 20 de ani. Pe lângă activitățile din România, Supernova este prezentă și în Croația, Slovenia, Slovacia și, bineînțeles, în țara de origine, Austria.

Portofoliul actual al Grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută totală de 2,2 miliarde EUR. În toate piețele în care operează, obiectivul companiei constă în dezvoltarea inteligentă și achizițiile strategice, pentru a asigura o creștere continuă și, în același timp, pentru a investi în piețe în creștere și surse regenerabile de energie.

Grupul Supernova a început, de asemenea, implementarea Proiectului de Energie Verde, prin intermediul căruia își propune să optimizeze practicile de afaceri și să atingă neutralitatea completă a emisiilor de carbon până în 2028. Fiind unul dintre cei mai importanți investitori, aceștia cred în managementul responsabil al mediului și în promovarea utilizării surselor regenerabile și sustenabile de energie. Prin urmare, în centrul strategiei Grupului se află producția de energie sustenabilă și gestionarea atentă a resurselor naturale, standarde pe care le urmăresc în construcția și gestionarea facilităților sale avansate.

Site-ul oficial al companiei este https://www.supernova.at/

Despre Eldrive

Eldrive este un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia figurează în planurile de extindere. În acest moment sunt active peste 800 de stații de încărcare în rețeaua Eldrive.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de carburanți.

Eldrive România are acoperire națională și lucrează permanent la extinderea rețelei de încărcare, atât în orașe, cât și pe șoselele din țară. Scopul Eldrive este de a deveni cel mai important jucător din România pe piața de alimentare a autovehiculelor electrice.

Site-ul oficial al companiei este https://eldrive.eu

Aplicația Eldrive România este disponibilă în

App Store:

Google Play:

ANEXĂ

Detalii stații de încărcare Eldrive România

– Centru comercial Supernova Pitești (județul Argeș)

– Cora Pantelimon

Detalii termeni, prescurtări, abrevieri

CCS = Combined Charging System – standard de alimentare rapidă pentru majoritatea mașinilor electrice comercializate în Europa, folosind curent continuu (DC).

Type 2 = Standard alimentare semi-rapidă pentru majoritatea mașinilor electrice comercializate în Europa, folosind curent alternativ (AC).

kW = kilowatt, unitate de măsură care indică puterea unui echipament electric.

DC = Direct Current / CC = Curent Continuu

AC = Alternating Current / CA = Curent Alternativ

Exit mobile version