Site icon Turatii

Eldrive România și Unirea Shopping Center fac posibilă mobilitatea electrică în centrul Capitalei

Eldrive România și Unirea Shopping Center fac posibilă mobilitatea electrică în centrul Capitalei prin instalarea a 16 stații – de până la 150 kW – pentru încărcarea mașinilor electrice, unde pot alimenta simultan 24 de automobile.

Pentru Unirea Shopping Center găzduirea unui număr mare de stații de încărcare pentru mașini electrice în parcarea sa reprezintă un pas important pentru a crește diversitatea serviciilor oferite clienților săi.

„Ne propunem să menținem magazinul nostru în pas cu timpurile, iar acum a venit momentul să asigurăm și încărcare pentru mașini electrice, alături de partenerii noștri de  la Eldrive România. Mai mult, pentru ca toți vizitatorii Unirea Shopping Center să aibă cea mai plăcută experiență la cumpărături în perioada sărbatorilor, vom oferi parcare gratuită în primele 2 ore, până la 31 Decembrie 2023”, a declarat Mihai Corlea, Director de  Leasing în cadrul Unirea Shopping Center.

„Eldrive România se concentrează tot mai mult pe HUB-uri de încărcare pentru mașini electrice. Asta ne-am propus pentru 2023 și asta facem. În parteneriat cu Unirea Shopping Center, am pus în funcțiune 16 stații, care pot alimenta simultan 24 de automobile”, a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager Eldrive în România.

Despre Unirea Shopping Center

Un reper important în peisajul comercial românesc și bucureștean încă din anii ’90, Unirea Shopping Center din Piața Unirii nr. 1, București, s-a reinventat constant. Centrul  comercial are asociată o parcare cu 1.000 de locuri, chiar în centrul orașului, ceea ce face foarte atractiv amplasamentul.

Unirea Shopping Center este prezent în București și Brașov. Site-ul oficial al companiei este https://www.unireashop.ro/

Despre Eldrive România

Eldrive este un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care  operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia figurează în planurile de extindere. În acest moment sunt active peste 1.000 de puncte de încărcare în rețeaua Eldrive, dintre care peste 250 în România.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de carburanți.

Site-ul oficial al companiei este https://eldrive.eu

Aplicația Eldrive România este disponibilă în:

Exit mobile version