Site icon Turatii

Tesla Model 3 AWD Long Range

Am gasit in curte si un Model 3 Highland, si era pacat sa nu facem si o tura de 1000 km cu el, dar si o prezentare completa. Sau cat mai completa. Evolutia fata de orice altceva de la Tesla e incontestabila, dar nu pot sa trec cu vederea semnalizatoarele pe volan: oricat de adaptabil sunt, exista situatii certe in trafic in care solutia aleasa de Tesla e clar in dezavantaj.

Stiam ca o sa imi placa, mai ales partea de eficienta, si nu s-a dezmintit, de departe cel mai bun consum, in cam toate conditiile, oricat de mult toaca unii si altii impotriva Tesla, la anumite capitole pur si simplu nu au rival.

Am avut o versiune Long Range AWD, puternica, suspensie superba, departe de ceea ce stiam despre Tesla pana acum, nu iti vine sa crezi ce diferenta poate sa fie, super odihnitoare la drum lung, poate usor mai confortabila decat ai vrea de la o masina cu asemenea capabilitati, dar nimeni nu e perfect si nici Model 3 nu e ireprosabil.

Pana a fi batut insa, e cale lunga, si poate in cativa ani vom vedea ceva modele concurente care sa se apropie de ce stie Model 3 acum, problema e insa unde va fi Tesla peste acei cativa ani?

Exit mobile version