Site icon Turatii

Mazda2 1.5l Hybrid HOMURA

Colaborarea de succes cu Toyota se vede si in acest interesant Mazda2, in echipare HOMURA, unde regasim un hibrid fiabil, o calitate buna de fabricatie, in esenta modificarile facute de Mazda fata de un Yaris fiind mai mult de estetica, la nivel de grila fata, bara si un hayon usor modificat. Platforma este comuna cu Yaris, insa Mazda2 e o optiune pentru fanii marcii.

Problema majora a masinii vine la partea de pret, desi e un aproape “hot-hatch” de segment B, prin look si performante, totusi cu pretul se duce in zone de segment C sau B+, poti lua crossovere decente la aproape 30 000 euro cat costa acest Mazda2. Greu de gasit justificare, chiar daca ai un super consum si performante remarcabile, pe care nu le-ai ghici din fisa tehnica.

Nu stiu cate se vor vinde in Romania, probabil nu foarte multe. De retinut faptul ca poate fi o alternativa super economica in oras, consumul fiind exceptional, climatizarea chiar si pe Eco este foarte buna, daca se opteaza pentru o versiune mai putin echipata poate ca merita, ca vehicul de naveta zilnica.

Exit mobile version