Turatii

Honda Civic: “Masina anului 2006 in Romania”

Joi 15 decembrie 2005, la complexul Romexpo, a avut loc festivitatea de premiere a concursului “Masina anului 2006 in Romania”, manifestare organizata de UZEAR (Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania) si APAR (Asociatia Presei Auto din Romania).

Ajunsa la cea de-a 7-a editie, competitia din acest an a fost castigata de Honda Civic, modelul de clasa compacta al constructorului japonez bucurandu-se de aprecierea majoritatii membrilor juriului. Designul spectaculos, calitatea finisarilor, motorizarile performante si modularitatea habitaclului au convins juriul sa-i acorde automobilului japonez titlul de “Masina anului 2006 in Romania”.

Civic a primit un total de 189 de puncte, cu 22 mai multe decat ocupanta locului secund, Kia Rio (167 p). Compacta coreeana a fost urmata in clasament de o masina europeana, Volkswagen Passat (109 p). In afara celor trei premiante, in concurs au mai intrat, in ordine alfabetica, Alfa Romeo 159, Chevrolet Spark, Citroen C1/Toyota Aygo, Nissan Pathfinder, Renault Modus, Seat Leon, Suzuki Swift.

Exit mobile version