Honda Civic: “Masina anului 2006 in Romania”

Joi 15 decembrie 2005, la complexul Romexpo, a avut loc festivitatea de premiere a concursului “Masina anului 2006 in Romania”, manifestare organizata de UZEAR (Uniunea Ziaristilor si Editorilor Auto din Romania) si APAR (Asociatia Presei Auto din Romania).

Ajunsa la cea de-a 7-a editie, competitia din acest an a fost castigata de Honda Civic, modelul de clasa compacta al constructorului japonez bucurandu-se de aprecierea majoritatii membrilor juriului. Designul spectaculos, calitatea finisarilor, motorizarile performante si modularitatea habitaclului au convins juriul sa-i acorde automobilului japonez titlul de “Masina anului 2006 in Romania”.

Civic a primit un total de 189 de puncte, cu 22 mai multe decat ocupanta locului secund, Kia Rio (167 p). Compacta coreeana a fost urmata in clasament de o masina europeana, Volkswagen Passat (109 p). In afara celor trei premiante, in concurs au mai intrat, in ordine alfabetica, Alfa Romeo 159, Chevrolet Spark, Citroen C1/Toyota Aygo, Nissan Pathfinder, Renault Modus, Seat Leon, Suzuki Swift.

No Responses

  1. vietnam_ady says:

    sunt posesorul unui vw golf 4 si este super ca masina dar de cand am vazut honda civic am ramas fara cuvinte.urmatoarea mea masina o sa fie honda civic

  2. edy says:

    Acum 2 luni cand am postat aici ultima oara m-am facut curios si am mers la asko sa vad si eu mai bine civic-ul! Am facut si un test drive si…acum sunt posesorul unui nou civic rosu 1.8 sport!Am avut multe masini la viatat mea. satisfactie mai mare decat la civic nu am avut la nimic altceva! E fantastic!

  3. edy says:

    Civicul merita si titlul pentru 2007. Dupa ce s-au scos taxele vamale si s-au refacut preturile a ramas o oferta super tentanta!

  4. CosteL says:

    Mashina este prea superba..iti indeplineste orice cerintza..e super.. !! ..cine are bani sa nu exite…cat despre ionel nush ce sa spun..cred ca mai sus de carutza nu a urcat..ciao !

  5. lorentzo says:

    Am incercat deja modelul si am si cumparat honda civic coupe modelul 2006…este super, confort, stabilitate, ergonomica si consum de combustil redus…ceva deosebit.

  6. alerta_rosie says:

    Ionele, du-te tati si te culca, poate ti-e somn.
    Masina e fenomen, am facut test drive cu 1.8 Sport si pur si simplu nu-si gaseste locul printre celelalte.

  7. rosse says:

    e frumoasa masina imi place

  8. yo says:

    e prea prea prea sofisticata performanta shi deign….la clasa ei nu kred k gasesti mai calitativ si………nava c sa ma zic yo-nel22nst nu stii c vb 😉

  9. boby says:

    in poze arata mai naspa, dar cand o vezi in fata ta ramai mut ca mutu de la juve

  10. Cosmin says:

    iar ai inceput sa vb fara sa te duci sa te speli pe ochii

  11. yo-nel22nst says:

    cea mai oribila masina din lume!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.