Site icon Turatii

Kia Sportage 2.0l DSL HP AT 4×4 Style

Kia Sportage 2,0l DSL HP AT 4x4 Style

Si pentru ca ma gandesc sa imi iau un Sportage, si pentru ca multa lume ma roaga sa testez si alte variante de echipare si motorizare, am luat si o varianta Style cu ceva optiuni suplimentare, jantele si proiectoarele de ceata imi plac mai mult decat la GT Line. Serios.

Motorizarea in cazul de fata, tot 2l DSL, 185 CP, AT6, dupa cum veti vedea, condusa cum trebuie consuma moderat. Ce am observat interesant, cel putin la momentul testului, e mult mai avantajos sa iei un GT Line direct, decat sa configurezi un Sportage pornind de la Style.

In rest, ramane acelasi SUV superb, perfect antifonat, cu prea putine minusuri ca sa fie bagate in seama, cu transmisia automata cu convertizor de cuplu, fiabila dar consumatoare de energie, bine dotat si impresionant cand ruleaza.

Urmeaza si un GT Line cu 1.6l T-GDi, si mai spre septembrie, 1.6l GDi si 1.7l DSL. Ca fapt divers, daca va intereseaza un Sportage, ar fi bine sa va grabiti, cererea este fantastica, fabrica din Europa nu mai face fata, iar cresterea fata de anul 2015 este de peste 20%, doar pe prima jumatatea anului 2016.

Exit mobile version