Site icon Turatii

Opel Mokka X 1.6l CDTi 4WD Innovation

Opel Mokka X 1.6l CDTI 4WD Innovation

Mokka X rezolva o parte din neajunsurile marunte ale vechiului model, si, asa cum spuneam de altfel si la prezentarea de acum ceva timp, ramane ferm pe pozitie in segmentul SUV subcompact, cu dimensiuni aproape ideale si un comportament peste medie la mai toate capitolele.

Nu e un simplu facelift, desi tehnic ramane fidel solutiei prezente si pe Mokka, X vine si cu un bord complet nou si cu tehnologii moderne, de la farurile Led Matrix pana la sistemul de navigatie de ultima generatie.

Normal, in ciuda avalansei de SUV-uri si crossovere, Mokka ramane o foarte buna optiune in acest moment, avand motorizari bune si economice, un interior adus la zi, oferind acces la tehnologii de ultima generatie si fiind un model la capat de viata, adica toate problemele copilariei rezolvate.

De notat ca, data fiind recenta achizitie a Opel de catre grupul Peugeot, e posibil ca urmatoarele generatii de SUV-uri ale marcii Opel sa nu mai beneficieze de motorizarile proprii, ci mai degraba sa fie pe platforme PSA, ceea ce nu e neaparat un lucru rau. Insa pentru fanii marcii, e probabil o veste mai putin buna…

Exit mobile version