Site icon Turatii

SsangYong Tivoli X150 1.5 T-GDI AT6 2WD Clever+

O completare binevenita la testul cu Tivoli Grand, petrecem cateva zile si multi kilometri cu varianta hatchback, nu cea mai frumoasa, nu cea mai devreme acasa, dar pe total o optiune decenta pentru cei care apreciaza inca mixul de tehnologii avansate si motor relativ clasic, precum si posibilitatea de a avea cutie automata si 4×4.

Pentru ca inca se mai poate comanda 4×4 pentru Tivoli, ar fi fost de dorit sa se poata si pe varianta Grand, dar astea sunt conditiile si cu ele defilam.

Lasand la o parte judecarea subiectiva a exteriorului, care poate placea sau nu, dupa gustul fiecaruia, Tivoli merge bine si singura necunoscuta e consumul de carburant, care, desi declarat destul de corect de constructor, poate induce in eroare in practica, pentru ca sistemul de indicare e destul de neatent.

Se regasesc pe masina si calitati si puncte mai putin pozitive pe care le-am identificat si la modelul Grand. Si concluzia e clara, e o propunere extrem de interesanta la banii ceruti, daca poti trece peste cum arata si ignori faptul ca nu e un brand super cunoscut in Europa…

Exit mobile version