Clifford Intelliguard 990X

Clifford Intelliguard 990X este un sistem de securitate special dezvoltat pentru segmentul automobilelor de lux si supersport. El se adreseaza acelor utilizatori care isi doresc cele mai noi tehnologii in materie de electronica auto, cele mai bune produse existente pe piata, iar banii nu reprezinta o problema in momentul achizitiei.

Cu alte cuvinte, Clifford Intelliguard 990X este un produs pentru cei mai buni dintre cei mai buni, fie ca ne referim la utilizatori, fie ca vorbim despre automobile.

Cea mai importanta noutate cu care Clifford Intelliguard 990X apare pe piata este gradul ridicat de functii de confort configurabile pe care le ofera utilizatorului, alaturi de noua telecomanda pager cu display matricial si meniu care poate fi personalizat in functie de necesitatile si preferintele clientilor.

Pana in momentul actual, telecomenzile de acest tip aveau functiile prestabilite de catre constructor. Acum, utilizatorul are o libertate mult mai mare in a-si predetermina exact acele elemente de care are nevoie pentru a cunoaste starea masinii din punct de vedere al potentialelor tentative de efractie sau al alarmelor false.

Mai mult decat atat, pentru un confort maxim in folosire, telecomanda are doua butoane de accesare directa a functiilor configurabile de catre utilizator, precum si un buton rotativ pentru navigarea rapida si usoara prin meniul sistemului de securitate.

Doua functii complet noi si foarte interesante sunt Stopwatch si Countdown, foarte utile in cazul stationarii automobilului in parcari cu plata cu timp limitat. Acestea informeaza proprietarul masinii asupra timpului de parcare achitat care mai este disponibil si avertizeaza acustic la expirarea acestuia.

Nu in ultimul rand, domeniul de actiune al telecomenzii lui Clifford Intelliguard 990X este de peste 1,5 km, fiind in momentul de fata aproape dublu, raportat la orice alt sistem similar existent pe piata.

Clifford Intelliguard 990X va fi comercializat la sfarsitul primului trimestru al acestui an, in Romania fiind importat de Falcon Electronics, reprezentant al concernului Directed Electronics Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.