40 de recorduri Mazda RX-8

FIA declara oficial: Federatia Internationala de Automobile (FIA) a anuntat recent ca Mazda RX-8 a stabilit 40 de recorduri internationale de viteza si anduranta la Papemburg, Germania. Aceste recorduri pot fi adaugate acum la cele 37 de premii internationale si noua premii pentru motorul rotativ RENESIS, printre care 4 premii “Motorul international al anului” in 2003 si 2004.

Aceste recorduri au fost stabilite intr-o perioada de 24 de ore pe o suprafata ovala de 12,3 km in Papemburg, Germania cu doua modele RX-8, cu motor de 170 kW, 231 CP. 20 de recorduri au fost stabilite in Categoria A FIA (vehicule speciale) iar 20 in Categoria B FIA (vehicule produse in masa). Cele doua masini au parcurs 5.000 de km si au fost pilotate de 15 jurnalisti auto din 11 tari.

40 de recorduri internationale FIA au facut oficial faptul ca motorul RENESIS livreaza performanta si combina durabilitatea cu siguranta si in conditii extreme de condus. Puteti gasi mai multe informatii accesand site-ul www.fia.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.