Audi Q7 castiga premiul “Volanul de Aur”

Audi Q7 a deschis seria premiilor castigate: ziarul german” Bild am Sonntag” a votat ultraperformantul SUV ce poarta emblema celor patru cercuri ca fiind cel mai bun vehicul in categoria sa si i-a acordat “Volanul de Aur 2005”.

Prof. Dr. Martin Winterkorn, presedinte al Consiliului de Administratie AUDI AG, a primit trofeul trofeul in cadrul ceremoniei ce a avut loc la Berlin.

Si la editia din acest an, juriul concursului “Volanul de Aur” – format din personalitati, experti in tehnica, piloti profesionisti din raliuri si din curse pe circuite – au avut ocazia de a testa masinile nominalizate pe un traseu special amenajat. Gratie calitatilor sale dinamice, Audi Q7 a dat randament si la verificarea de pe acest circuit, dar si in ceea ce priveste categorii cum ar fi design, echipare si confort.

“Volanul de Aur” este un premiu care se acorda cu incepere din 1975 pentru cele mai bune masini noi ale anului. Aceasta distinctie primita de Audi Q7 este a 15-a care revine marcii din Ingolstadt. Modelul Audi A6 a fost onorat cu “Volanul de Aur” in 2004.

0 thoughts on “Audi Q7 castiga premiul “Volanul de Aur”

 1. passat

  Q7 este un adevarat TAUR neinfricat

 2. SEINAJ ANDREI

  AUDI Q7 ESTE UN JEEP DE SUPER LUX,SI MERITA TOTI BANII DIN LUME. ANDREI DIN BACAU.

 3. andrei

  eeeeeeeeeepppppppppppprrrrrrrrrroooooooooooaaaaaaaaaaassssssssssssssssstttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaa

 4. alyn

  masina este belea de tot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.