BMW International Golf Cup

Automobile Bavaria a organizat cea de-a patra editie a turneului national BMW International Golf Cup. Evenimentul a reprezentat etapa de calificare pentru finala mondiala a prestigioasei competitii internationale cu acelasi nume. In cadrul acestui eveniment au fost prezentate noile modele: BMW Seria 3 Coupé, BMW X3 si BMW Z4 M Coupé.

Concursul national a fost gazduit de Clubul de Golf Lac de Verde si s-a desfasurat sub egida Federatiei Romane de Golf, fiind deschis jucatorilor amatori de golf din Romania, cu varste peste 21 de ani.

Editia 2006 a turneului national BMW International Golf Cup a fost castigata de George Luta la categoria Stableforn net 0-12 si Viorel Catarama la Categoria Stableford net 13-28. Trofeul Lady’s Cup a fost castigat pentru a doua oara consecutiv de doamna Silja Johansson. S-au mai acordat doua premii speciale “Nearest-to-the-pin” si “Longest drive” , adjudecate de Daniel Ionescu, respectiv Dinu Pescariu.

La prima participare a unei reprezentante a Romaniei la finala mondiala a BMW Golf Cup International 2005, castigatoarea de anul trecut Silja Johansson a cucerit trofeul , considerat cel mai important acordat unui jucator amator. Mentionam ca aceasta victorie poate fi desemnata ca fiind cea mai importanta performanta obtinuta de un reprezentant al tarii noastre, dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, la o competitie internationala de golf.

In acest an tara noastra va fi reprezentata la finala mondiala de d-na Mihaela Pal deoarece castigatoarea locului I Silja Johansson , conform regulamentului nu mai poate participa la finala mondiala, pentru a doua oara consecutiv.

Castigatorii celor doua categorii masculine, ale turneului national s-au calificat pentru finala mondiala ce se va desfasura anul acesta la prestigiosul Club de Golf din George, in Africa de Sud, in perioada 4 – 9 decembrie.

Aflata deja la a 17-a editie, BMW International Golf Cup reprezinta cea mai importanta competitie de golf din lume pentru amatori, reunind, an de an, cei mai buni jucatori amatori din lume la finala mondiala.

Nume sonore din mediul de afaceri, sport sau show biz, precum Viorel Catarama, Dinu Pescariu, Viorel Coman, Liviu Sfrija – Director General Henkel Romania, Dan Pazara – Director General Romtelecom s-au intrecut si anul acesta pentru unul dintre locurile la finala.

Competitia s-a bucurat, de asemenea, de prezenta lui Ilie Nastase, invitat pentru a-i incuraja pe jucatorii pasionati ai acestui sport si pentru a imprima, si cu aceasta ocazie, nota de distinctie caracteristica prestigioasei marci de lux. Ilie Nastase a decernat premiile pentru fiecare categorie din concurs.

Automobile Bavaria, importator BMW in Romania, a organizat pentru a patra oara consecutiv competitia nationala BMW International Golf Cup, dorind astfel sa creeze o traditie si sa ofere iubitorilor de golf placerea unei zile in care spiritul competitional se imbina in mod placut cu atmosfera de clasa specifica marcii BMW.

Evenimentul a fost onorat de prezenta unor parteneri de marca, precum: Eurisko, Cristalex (Glenfiddich), Bavaria Rent, Bavaria Leasing, Dunhill, Depozitul de Vinuri, Ty Nant, Vices&More, Krombacher, Lipton, Nutline, Target, World Class Fitness Romania, Men’s Health si BMW Magazin.

Finala Mondiala
Castigatorii turneelor nationale au ocazia in acest an sa se bucure de o calatorie in Africa de Sud. Regiunea George, fiind una dintre cele mai frumoase locuri din Africa de Sud , fapt ce a determinat organizatorii BMW International Golf Cup sa aleaga aceasta destinatie pentru editia 2006.

Competitia se va desfasura la de Montagu si Outeniga iar cazarea va fi asigurata de Hotel Fancourt si Country Club Estate din cadrul Garden Route.

Cheltuielile de deplasare si taxele de participare ale finalistilor sunt suportate de catre BMW si Automobile Bavaria. Categoriile de premii corespund celor oferite in turneele preliminare, in plus fata de competitiile individuale din fiecare tara fiind organizata o intrecere pentru echipele nationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.