Sama Service Group: nou sediu in Bucuresti

Bucuresti, 29 mai 2006. Sama Service Group deschide un nou punct de lucru, in Soseaua Pipera la numarul 46. Acest eveniment este cu atat mai important, cu cat inceputul lunii mai 2006 marcheaza si implinirea a 14 ani de la infiintarea firmei.

Sama si-a inceput activitatea in 1992 in Calea Plevnei, intr-un sediu de 20 metri patrati, cu 2 angajati. Astazi, Sama a ajuns la o retea de 5 locatii, dintre care cea mai mare are acum 2900 metri patrati si 90 de angajati. “Progresul nostru nu este masurat numai in cifre, ci si in prestigiu, dobandit prin profesionalism, experienta in domeniu si printr-o echipa unita”, a declarat Directorul General Sama Service Group, Domnul Florin Ion.

Continuand strategia de dezvoltare, Sama deschide la inceputul lunii iunie 2006 al cincilea sau showroom. In numai trei luni a fost construita o locatie cu o suprafata totala de 1.400 metri patrati, ce include un service cu o capacitate de 550 mp, birouri cu o suprafata de 75 mp si o parcare pentru clienti, de 760 mp. Investitia totala pentru constructia acestui sediu a fost de 1,5 milioane de euro. Capacitatea service-ului este de 15 masini pe postul de lucru, iar timpul mediu in care clientul isi poate lua masina inapoi este de maximum 30 de minute.

“Cea mai mare dezvoltare in acesti 14 ani au avut-o insa serviciile. In 1992 am inceput cu servicii de vulcanizare si comercializare de anvelope, iar in 2006 suntem mandri sa oferim o gama mult mai complexa de servicii precum: echilibrarea rotilor, reglarea unghiurilor de directie, inspectii tehnice periodice, tractari auto non-stop, intretinere auto si service mobil. Toate serviciile noastre sunt sustinute de echipamente cu tehnologie de ultima generatie. Pentru noi, evenimentul de la 1 iunie 2006 este foarte important, intrucat dorim sa subliniem realizarile de pana acum dar si sa impartasim partenerilor nostri planurile noastre de viitor”, a declarat Domnul Florin Ion, Director General Sama Service Group.

Sama este mai mult decat un service. Este promotor in domeniul sau in mai multe arii: este primul service mobil din Romania, este primul service in care a fost amenajat spatiu de joaca pentru copii si este implicat in activitatile sociale, sponsorizand Fundatia “La Familia” – fundatie pentru ajutorarea si implicarea sociala a batranilor, campionatul national de raliu al Romaniei, cursele de off-road; Auto-Cross; echipa de handbal Dinamo; clubul de alpinism Pro Alpin; Sama este singurul service unde clientii sunt tratati se simt “ca acasa”.

In anul 2005, Sama Service a inregistrat cresteri ale vanzarilor de peste 30%, pe fiecare locatie raportata la cifra de afaceri. Sama va continua sa se dezvolte si va mai deschide in acest an un service pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti si va continua sa se extinda in tara prin franciza Sama. Pentru anul 2007, Sama Service Group si-a fixat obiectivul de a deschide inca doua noi service-uri in Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.