De pe Mosilor… Calea Mosilor

Sunt uimit deja de stilul anti-automobilism adoptat in cadrul lucrarilor de reabilitare a strazilor din Capitala. Dupa canale prost facute, borduri inalte de 40 cm, asfalt valurit, bare de protectie pe podul Grant care te impiedica sa te asiguri cand intri de pe bretele, ei bine, am vazut si o noua mostra de cretinitate aplicata in domeniul lucrarilor publice. Ati ghicit, e vorba de alveolele de parcare de pe Calea Mosilor.

Pe scurt, acele alveole imbecile au un efect simplu asupra parcarilor din zona: injumatatesc numarul locurilor de parcare. In loc sa se faca alveole pentru doua masini, sau chiar trei, in unele locuri (perfect posibil), s-a aplicat o solutie inedita (!): s-a facut un singur loc de parcare pe spatiul a doua sau trei. Genial!

Inca una si ma duc… Parcati voi in alveola din poza alaturata, daca puteti de stalp. Si nu e un caz singular. Daca vor scoate stalpii de acolo ulterior, imi fac de acum “mea culpa”. Totusi nu cred sa fie asa inteligenti…

0 thoughts on “De pe Mosilor… Calea Mosilor

 1. eugen

  P.s Uitindu-ma mai mult pe acest site am constatat ca nemultumirea datorata problemelor de circulatie este generala. Incmpetenta si nesimtirea oficialitatilor a atins paroxismul. Ce este de facut ? Cred ca o solutie ar fi infiintarea unor organizatii ale conducatorilor auto care sa poata protesta public .

 2. eugen

  Pe linga parcarile gindite parca cu picioarele din zona Mosilor-Colentina,am atras atentia primariei sect`2 si brigazii de politie rutieraasupra liniilor de tramvai care ocupa spatiul unei benzi de circulatie.In loc de tramvaie trebuiau introduse trolebuze care oricum sunt mai manevrabile in trafic.La intersectia Colentina cu Dna. Ghica oalta mare porcarie, avionul dnului Onteanu care efectiv sugruma circulatia in zona. Totul este gindit cu picioarele si toate astea pe banii fraierului de contribuabil.

 3. florin

  tot degeaba spatele masinii tot pe prima banda o sa stea

 4. hype

  :)) mai bine “trageau” niste linii albe mai inguste, mai scurte decat parcarile astea scumpe, parka furate din new york, unde da, masinile au nevoie de asa parcari..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.