Feudalism pe banii nostri, episodul 2!

Nici nu ma enervasem bine cu povestea “Garda de Mediu”, cand, iata, o noua initiativa “extrasa” din adancurile gandirii debile (sau edile, cititi cum credeti…) isi “respecta” cetateanul posesor de automobil din sectorul 3. Asadar, simplu si sfidator, anuntul vine cam asa: “automobilele parcate necorespunzator vor fi ridicate”.

Posesorii vor trebui sa plateasca in jur de 700 ron pentru a-si revedea masina mult iubita, confiscata pentru ca respectivii au avut tupeul sa o parcheze necorespunzator. Adica in loc sa o parcheze in locurile de parcare special amenajate, ei indraznesc sa isi puna masinile pe iarba, pe interzis, pe trotuar, in intersectii. Ce nerusinare!

Nici nu ma obosesc sa intreb cine e primarul de la sectorul 3, stiu foarte bine ca toti adunati nu fac cat un om ca lumea, asa ca nu merita sa imi incarc memoria cu asa ceva. Imi pun totusi o intrebare pe care orice cetatean al capitalei o are in minte, cand afla tampeniile astea: oare unde sunt totusi parcarile alea sub si supraterane amenajate, unde sa ne lasam si noi automobilele?

Cum care automobile, domnule primar de sector 3? Alea la care noi platim impozit anual, RCA, taxa de inmatriculare, taxa de drum, taxa de parcare, rovinieta, Carte Verde, taxa de preschimbare carte de identitate, combustibil accizat la greu si altele. Taxe uriase si nejustificate in schimbul carora nu avem dreptul nici macar la un loc de parcare?

Avem dreptul ziceti? Da sa fie o parcare amenajata si sa parcam corespunzator? Ok. Suntem de acord cu totii. Unde e parcarea, domnu’ primar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.