Noul Chevrolet Aveo

Chevrolet Europe va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt (13 – 23 septembrie 2007) succesorul modelului Aveo in 5-usi. Cele mai importante trasaturi ale acestui model complet restilizat sunt exteriorul surprinzator, interiorul de inalta clasa si noile motoare pe benzina, mai eficiente. Vanzarile vor incepe in martie 2008.

Modelul Aveo hatchback incorporeaza noile tendinte de design Chevrolet, cum ar fi grila mare a radiatorului impartita de o bara transversala in culoarea caroseriei si logo-ul Chevrolet pozitionat proeminent in centru. Detaliile dinamice includ farurile mari curbate, clare si proiectoarele de ceata ca niste spoturi, luminand din partea inferioara a barii de protectie.

Din profil, liniile proeminente ale caroseriei atrag privirile, in timp ce spatele masinii este dominat de bara de protectie masiva si de lampile rotunde in carcase din sticla clara.

Exista doua variante de motoare pe benzina: noul motor de 1.2 litri de 84 cp si motorul existent de 1.4 litri care dezvolta acum 98 cp si este disponibil si cu transmisie automata.

No Responses

  1. N Voiculescu says:

    Caroserie moderna foarte atragatoare motorizare foarte performanta economica pret atragator la dotari generoase!Intr-un cuvint:THE BEST!

  2. mihai says:

    Grila radiatorului de la Audi si faruri de Citroen.ma asteptam la ceva mai original

  3. Alex says:

    Adica Noul Daewoo Aveo :)))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.