Falcon Electronics lanseaza cele mai noi accesorii pentru automobile

Falcon Electronics, cel mai mare importator si distribuitor de electronice auto din Romania va prezenta intr-o conferinta de presa cele mai noi accesorii auto. Evenimentul, organizat in cadrul Salonului International Auto Bucuresti (SIAB) va avea loc joi, 4 octombrie, a.c. la ora 10.45 in standul Falcon Electronics (Hala 2, culoarul G).

Masina ta te defineste. Dar ce anume iti defineste masina? Ce o deosebeste de alte sute de masini identice? Adevaratii cunoscatori stiu ca accesoriile auto reprezinta sarea si piperul care „condimenteaza” orice automobil.

Hornet CAN OEM – Primul sistem de securitate auto digital universal
Hornet CAN OEM este primul sistem de securitate auto digital universal. Este special conceput sa comunice cu magistrala CAN (Controller Area Network) a masinii si a fost realizat in trei variante pentru a fi compatibil cu toate tipurile de autovehicule.

TH Bury – Car-kit-ul universal cu conexiune Bluetooth si ecran
Noutatea pe care o aduce car-kit-ul Bury este ecranul color pe care sunt afisate mai multe informatii (in functie de telefonul mobil): cine va apeleaza, agenda telefonica, nivelul bateriei, nivelul de intensitate a semnalului, numele operatorului de telefonie mobila.

Kicker – Matematica subwoofer-elor patrate
Specialistii de la Kicker sunt cei care au inventat subwooferul patrat si au demonstrat apoi de ce este mai eficient decat unul rotund. Demonstratia a fost realizata la varf de creion, matematic, si sustinuta apoi de numarul impresionant de basi emisi de subwoofer.

Cobra XRS R 7 – Primul detector de radar cu telecomanda de la Cobra
XRS R 7 este primul detector de radar Cobra care poate fi utilizat cu ajutorul unei telecomenzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.