HARLEY-DAVIDSON® la Luxury Show

Harley-Davidson® Bucuresti, dealerul oficial al companiei americane in Romania, va participa la Luxury Show, singurul eveniment dedicat marcilor de lux din tara noastra. La aproape 105 ani de la infiintare, Harley-Davidson® a reusit sa impresioneze si sa fidelizeze milioane de oameni, devenind unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri ale lumii. In 2007 s-a clasat pe pozitia 45 in celebrul top Interbrands, fiind prima companie specializata in productia de motociclete din clasament.

„Harley-Davidson este un brand cu o istorie extraordinara, care a reusit sa isi construiasca o reputatie de invidiat la nivel international. Motocicletele Harley-Davidson transmit valori unice, care au devenit practic identice cu numele brandului, conferind un statut aparte posesorului. Mai mult, stilul si sunetul inconfundabil le fac usor de recunoscut si admirat in orice colt al lumii”, declara Bogdan Bucurescu, General Manager Harley-Davidson Bucuresti. „Am ales sa participam la Luxury Show pentru ca locul Harley-Davidson este alaturi de cele mai apreciate marci ale lumii.”

Luxury Show este primul eveniment la care compania participa dupa lansarea oficiala pe piata din Romania, care a avut loc in cadrul SIAB 2007. La standul Harley-Davidson Bucuresti vor fi expuse cele mai celebre modele de motociclete, printre care se va afla si un Road King®, editie limitata, creat cu ocazia aniversarii a 105 ani de la infiintarea companiei. In plus, compania va prezenta si cateva articole de vestimentatie originale din colectia Motorclothes®.

Vizitatorii Luxury Show isi vor putea comanda propria motocicleta Harley-Davidson si o vor putea accesoriza in functie de preferinte. Poate cea mai importanta caracteristica a motocicletelor ce poarta celebrul logo “Bar and Shield” este ca pot fi personalizate in cele mai mici detalii, pentru a reflecta stilul posesorului. Astfel, fiecare motocicleta poate deveni unicat. Mai mult, colectia Motorclothes® intregeste experienta Harley-Davidson, accentuand sentimentul de libertate atat de caracteristic brandului.

Standul Harley-Davidson Bucuresti din cadrul Luxury Show poate fi vizitat zilnic in perioada 7-9 decembrie 2007, in cadrul pavilionului central al complexului expozitional Romexpo.

Harley-Davidson a intrat oficial pe piata romaneasca in luna septembrie, prin intermediul Harley-Davidson Bucuresti, primul dealer autorizat din tara. Showroom-ul Harley-Davidson va fi deschis pe strada Nicolae Titulescu nr. 95-103, pana la finalul anului 2007, si exista planuri de a mai inaugura un alt showroom si service la cele mai inalte standarde pana la finalul anului 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.