Romcar Motors a inaugurat un nou showroom Ford

Romcar Motors, distribuitor autorizat Ford, parte a retelei Romcar si companie a Grupului TiriacAuto si-a extins activitatea prin inaugurarea celui de-al treilea showroom propriu. Evenimentul a fost marcat de desemnarea castigatorului campaniei proprii “Un Ford cumparat, un Ford castigat!”.

Adaptandu-se cerintelor pietei, Romcar Motors si-a creat propria retea de puncte de reprezentare in Bucuresti, aceasta fiind alcatuita din doua showroom-uri si un complex propriu integrat, dezvoltat in Str Parcului nr. 55-57, ce incorporeaza atelierele service dedicate Ford.

Amplasat in zona de sud, pe Str. Turnu Magurele 270D (cartier Berceni), noul punct de vanzare beneficiaza de acces facil, fiind inconjurat de o zona comerciala in plina expansiune.

Suprafata totala, amenajata conform standardelor Ford, este de 590 mp, distribuita pe doua nivele, si include spatii dedicate birourilor, zone de discutie cu clientii, zone de expunere a autovehiculelor, atat la interior cat si la exterior, alaturi de o parcare proprie, amenajata pentru confortul clientilor. Intreaga gama de autovehicule Ford este disponibila spre comercializare.

Noul showroom Romcar Motors este unul dintre cele mai moderne showroom-uri Ford din tara si se distinge prin modul inovativ in care au fost imbinate elementele de design modern cu standardele recomandate de catre Ford la nivel international.

Evenimentul de inaugurare a celui de-al treilea showroom Romcar Motors a avut loc in data 08 februarie 2007 si a fost marcat de desemnarea, prin tragere la sorti, a castigatorului campaniei proprii “Un Ford cumparat, un Ford castigat!”.

Toti cei care au achizitionat, in perioada 15 noiembrie 2006 – 31 ianuarie 2007, orice autovehicul Ford nou de la Romcar Motors, au avut sansa castigarii, prin tragere la sorti, a unui autoturism Ford Focus.

Gazda evenimentului a fost Dl. George Mihaita. Premiul a fost castigat de catre o companie care a achizitionat un autoturism Ford in campania “Un Ford cumparat, un Ford castigat!”.

Astfel, Romcar Motors a respectat promisiunea de a organiza, in fiecare an, actiuni prin care sa rasplateasca increderea pe care i-o acorda clientii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.