Cum evitam plata taxei de prima inmatriculare?

Se va da in judecata Statul Roman si Inspectoratul de Politie din judetul in care domiciliaza proprietarul masinii (la judecatorie) si obiectul actiunii este: “Obligarea IPJ la inmatricularea definitiva a masinii fara plata taxei de prima inmatriculare”.

La instanta se va ridica exceptia de neconstitutionalitate a textului de lege care obliga la plata taxei de prima inmatriculare, raportat la art ART. 20 din Constitutia Romaniei si Tratatele internationale privind drepturile omului.

Dispozitiile constitutionale privind drepturile si libertatile cetatenilor vor fi interpretate si aplicate in concordanta cu Declaratia Universala a Drepturilor Omului, cu pactele si cu celelalte tratate la care Romania este parte. (www.coltuc.ro)

0 thoughts on “Cum evitam plata taxei de prima inmatriculare?

  1. bwm

    Asa este, `tu`i in gat de simulanti, luati armele si porniti sper bucuresti!
    mama lor.

  2. Gabriel

    Este pirdere de timp si de bani sa sustii un proces.Parerea maa este urmatoarea;eliminarea definitiva a conceptului de taxa autu,ori de mediu(cum au numit-o ulterior).Daca nu se poate pe cale pasnica,sa iasa lumea in strada,sa scapam de impilatori “motociclisti“si acolitii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.