Nou showroom Citroën in Bucuresti

Reteaua de dealeri Citroën din Romania are, incepand de joi 24 iulie 2008, un nou membru. SD Prestige inaugureaza astazi, oficial, un showroom in Bucuresti. Deschis in zona Bucuresti Sud, pe strada Turnu Magurele nr. 66, showroom-ul SD Prestige a fost amenajat in decurs de 2 luni pentru a corespunde standardelor Citroën.

Suprafata totala a complexului este de 2017 mp dintre care 420 mp sunt alocati exclusiv spatiului pentru showroom. Investitia de 215.000 euro pentru modificarea showroom-ului a fost suportata exclusiv de SD Prestige, o companie infiintata ca afacere de familie in 1994 si care are experienta in domeniul auto.

„Din dorinta de a se alinia unor standarde de marca, SD Prestige s-a orientat catre o marca cu un mare potential de dezvoltare in Romania, si anume Citroën, demarand astazi prin activitatea de vanzare de vehicule noi. Nu ne vom opri insa aici, iar in luna septembrie vom inaugura si un service agreat Citroën”, a spus Dumitru Subtirelu, director si asociat SD Prestige.

Investitiile SD Prestige vor continua cu dezvoltarea a doua centre de service la standarde Citroën, lucrarile de reconstructie fiind deja avansate, si care vor fi inaugurate in luna septembrie a acestui an. Un centru de service se afla chiar langa noul showroom, iar cealalat va fi amplasat in locatia din Drumul Gilaului nr 7C, pe o suprafaţă de 6100 mp.

Cele doua unitati sunt situate la o distanţă de doar 500 m una de cealaltă. In plus, SD Prestige este si candidat pentru distributia de piese de schimb Citroën, candidatura fiind intr-un stadiu avansat.

„Unul dintre obiectivele noastre in Romania este cresterea cotei noastre de piata si modalitatea principala de a realiza acest lucru este acoperirea unei parti cat mai importante din piata prin extinderea retelei de dealeri Citroën. In acest sens, un prim pas facem astazi prin inaugurarea unui nou showroom in Bucuresti, in zona de sud a capitalei”, a declarat Didier Gerard, directorul filialei Citroën Romania

SD Prestige activeaza pe piata auto din Romania inca din anul 1994 si are la dispozitie o echipa de peste 40 de specialisti. Personalul este calificat si avizat RAR si are experienta intr-o gama larga de autovehicule. Ca o garantie a calitatii personalului, SD Prestige ofera o garantie de 3 luni pentru reparatiile de autovehicule.

Citroën Romania este cea mai tanara filiala a constructorului francez din Europa. Citroën Romania si-a demarat activitatea in iulie 2007 ca raspuns la dinamica pietei auto din tara noastra si incurajata de capacitatea gamei sale de a se adapta asteptarilor si exigentelor clientilor romani.

In prezent, reteaua de dealeri Citroën Romania insumeaza 17 membri activi. Pentru aceasta toamna, Citroën Romania pregateste 2 lansari importante de produs – este vorba despre noul C5 si noul Berlingo care vor fi comercializate in Romania incepand cu luna septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.