Fill&Go Fixed Unit de 9 mc

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, lanseaza Fill&Go Fixed Unit, un nou produs dedicat flotelor auto cu un consum lunar de carburant intre 15 si 40 metri cubi. Cu o capacitate de 9 metri cubi, rezervorul Fill&Go Fixed Unit poate fi amplasat in incinta companiilor cliente, compania asigurand livrarea carburantului aferent in maxim 24 de ore de la primirea comenzii.

„Rompetrol continua sa dezvolte noi solutii integrate de business, care vin in intampinarea nevoilor clientilor pentru o mai buna eficientizare si administrare a flotelor auto. In aceasta categorie se inscrie si Fill&Go Fixed Unit de 9 mc, care permite atat un control total al alimentarilor cu carburant prin intermediul unui sistem performant de monitorizare, cat si un acces direct la sursa de combustibil, aflata pe proprietatea clientului” declara Eric Kish, Vicepresedinte Retail Rompetrol Group.

Fill&Go Fixed Unit de 9 mc este prevazut cu sistemul Fill&Go, care ofera o monitorizare in timp real a parcului auto, a alimentarilor cu carburant sau a stocului existent. Costurile de instalare sunt minime, compania asigurand transportul si montarea rezervorului in locatia aleasa.

Dupa o perioada de 3 ani rezervorul intra in proprietatea clientului, acesta putand opta ulterior pentru realizarea lucrarilor de mentenanta de catre Rompetrol. Pe toata durata contractului, clientii beneficiaza de conditii financiare avantajoase pentru aprovizionarea cu carburant.

Noul produs completeaza portofoliul statiilor mobile Rompetrol, alaturi de Fill&Go Fixed Unit de 20 mc, lansat anul trecut si dedicat flotelor comerciale cu un consum lunar de 60 de mc.

Fill&Go Fleet Management a fost lansat in anul 2004 si cuprinde: cardul Fill&Go Business, Fill&Go Ring, Fill&Go EasyRing, aplicatia Fill&Go Fuel Control, Fill&Go Fixed Unit si Fill&Go Vehicle Control. Prin intermediul acestor servicii, Rompetrol asigura clientilor sai – companii cu flote de toate marimile – solutii de afaceri integrate, care raspund nevoilor acestora si contribuie la maximizarea profiturilor.

http://www.fillandgo.ro/online/index.php?_website_id=29&page_id=899

Rompetrol Downstream este divizia de retail a Grupului Rompetrol, care desfasoara activitati in 12 tari si cu majoritatea activelor si operatiunilor in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei.

In Romania, compania opereaza peste 400 de benzinarii, fiind prima retea care comercializeaza, inca din anul 2003, exclusiv carburanti la standarde Euro. Activitatea de wholesale a Rompetrol Downstream se desfasoara prin intermediul a 7 depozite (Arad, Craiova, Mogosoaia, Navodari, Simleul Silvaniei, Vatra Dornei si Zarnesti), care prin pozitionarea lor strategica acopera, din punct de vedere operational, intreg teritoriul tarii.

Grupul Rompetrol este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in operatiuni aditionale – explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport etc. Grupul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa si sa obtina o pozitie consolidata in bazinul Marii Negre si al Marii Mediterane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.