Premiera in Romania

Falcon Electronics, lider national in domeniul echipamentelor electronice auto, a deschis primul stand de accesorii auto cu montaj pe loc din Romania, intr-un magazin de electronice si electrocasnice. Standul face parte din magazinul Tehnomarket, din cadrul complexului comercial West Park, situat in cartierul Militari, autostrada Bucuresti-Pitesti, km 13.

Personalul Falcon Electronics vine in intampinarea clientilor sai cu o gama completa de servicii pentru produsele pe care le comercializeaza. Puteti beneficia atat de achizitionarea de accesorii auto, cat si de montaj profesionist pe loc, serviciu valabil pentru toate echipamentele auto din Tehnomarket Militari.

„Insula” Falcon Electronics se intinde pe o suprafata de 100 mp, unde puteti gasi sisteme de securitate, senzori de parcare, detectoare de radar modulare, sisteme multimedia, car kit-uri si echipamente audio (amplificatoare si subwoofere).

Principala atractie a standului Falcon va fi masina demo Seat Altea, echipata cu sisteme audio si multimedia Sony. Modificarile aduse la sunet si imagine pentru Altea au costat aproximativ 20 000 de Euro si au fost realizate integral de specialistii Falcon Electronics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.