Chevrolet aduce bucurie pentru copii

Caravana Chevrolet si-a anuntat zilele trecute intentia de a bucura cu daruri cat mai multi copii neajutorati. Vedeta care a raspuns cu entuziasm acestei initiative a fost Adela Popescu, ea oferindu-se cu mare bucurie sa faca o surpriza placuta micutilor, fiind prezenta la serbarea lor.

Caravana a pornit astazi dimineata impreuna cu Adela catre Complexul „Sf. Spiridon”, unde a fost asteptata cu bucurie de copiii adunati in jurul bradului, in asteptarea Mosului. Complexul „Sf. Spiridon” este un serviciu cu statut unic pe raza sectorului 4, avand in componenta 15 apartamente de tip familial. Aici au fost primiti intr-un climat familial, de catre personalul de specialitate, 90 de copii si tineri din familii cu posibilitati materiale reduse sau abandonati.

Serbarea copiilor a demarat cu veselie si entuziasm, mai ales ca micutii s-au bucurat de un auditoriu numeros si au avut surpriza sa-si sustina spectacolul in fata Adelei Popescu. Pe fetele micutilor s-a citit bucuria cand au deschis cadourile Chevrolet si cand au primit-o in mijlocul lor pe Adela, de care s-au despartit cu greu.

Pentru General Motors aceasta nu este prima actiune de acest gen, pe plan european, marca Chevrolet fiind deja binecunoscuta prin proiectele „Copii pentru copii”.

„M-am bucurat sa aflu ca Chevrolet a organizat numeroase actiuni de acest gen si ca astfel de evenimente au bucurat multi copii, nu numai de sarbatori” a declarat Adela Popescu. „Sa daruiesti din suflet este un lucru deosebit. Iubesc sa aduc zambetul pe buzele copiilor, cred ca este unul din cele mai frumoase lucruri” a adaugat vedeta.

Serbarea s-a terminat cu veselia copiilor in jurul bradului, primind cadouri de la reprezentantii Chevrolet si de la protagonista „Ingerasilor”. Chevrolet isi propune sa mareasca numarul actiunilor dedicate copiilor si tinerilor pentru 2009. In acest sens un nou proiect va fi anuntat in luna ianuarie, proiect ce este menit sa ofere suport tinerelor talente din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.