Dacia pastreaza neschimbate preturile vehiculelor sale

Dacia pastreaza neschimbate preturile vehiculelor sale, care sunt in continuare cele mai accesibile de pe piata romaneasca. Pretul celui mai accesibil Logan, de 6 400 Euro, a ramas neschimbat din septembrie 2006.

Dacia s-a angajat din 14 ianuarie sa prezinte o oferta comerciala proprie, doar in favoarea clientilor care vor beneficia de programul Remat 2009, de indata ce acesta va fi lansat.

Dacia a fost preocupata in permanenta de reducerea cheltuielilor de intretinere ale clientilor sai. Astfel, intervalul dintre revizii a fost extins de la 15 000 km la 20 000 km la masinile pe benzina si de la 10 000 km la 15 000 km pentru motorizarile diesel. Perioada de garantie a fost dublata, de la 18 la 36 de luni.

Eforturile Dacia s-au indreptat si spre siguranta pasagerilor. Sistemele ABS si AFU – asistenta la franarea de urgenta – au devenit echipamente de serie pe toate versiunile.

Gama Dacia este cea mai tanara de pe piata, varsta medie a modelelor sale fiind de 5 luni. In fine, Dacia a adus numeroase imbunatatiri designului produselor sale. Modelele Logan berlina si MCV au suferit in urma cu cateva luni restilizari majore. Niciunul din elementele de mai sus nu s-a repercutat in pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.