Mercedes-Benz celebreaza print-ul si inovatia la AdPrint 2009

Mercedes-Benz Romania ofera o flota de autovehicule care vor asigura transportul invitatilor si juriului in cadrul festivalului european de publicitate AdPrint, desfasurat in perioada 12 – 15 februarie 2009 la Poiana Brasov. Modele precum Mercedes-Benz GLK, ML si Viano vor reprezenta masinile oficiale ale editiei aniversare AdPrint 2009, un festival care aduna, an de an, reprezentanti de succes ai publicitatii mondiale in calitate de participanti, vorbitori sau membri ai juriului.

Asocierea dintre Mercedes-Benz si AdPrint continua si in acest an, cand evenimentul a ajuns la cea de a zecea editie a sa, care aduce multe transformari la nivelul competitei, pentru a premia creativitatea in toate formele pe care le poate avea in print.

Fiind considerata una dintre cele mai cunoscute si apreciate marci in industria mondiala de advertising, Mercedes-Benz continua sa sustina creativitatea si inovatia in unul dintrece cele mai cunoscute medii de promovare: print-ul.

Initiat in 1998 precum un proiect local pentru industria de publicitate romaneasca, AdPrint a devenit unul dintre cele mai importante festivaluri de profil din Europa. Anul acesta, weekend-ul AdPrint din 13 – 15 februarie se va muta din Brasov la Poiana Brasov.

Astfel, seminariile sustinute de Sue Anderson (Creative Director, Wieden + Kennedy Amsterdam), Jan Leube (Chief Creative Officer, BBDO Berlin), Patrick Collister (Founder, Creative Matters) si Mauricio Alarcon (Executive Creative Director, S,C,P,F,… Barcelona), expozitia cu toate lucrarile din competitie, festivitatea de premiere si petrecerile AdPrint se vor desfasura in Poiana Brasov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.