Dacia Sandero: varianta diesel

Incepand cu 24 martie, Dacia Sandero poate fi comandata in toata reteaua Dacia din tara si in varianta de motorizare diesel. Cu un pret de pornire de numai 8 950 € (cu TVA inclus) si 3 ani garantie sau 100 000 de km, Sandero diesel 1.5 dCi este disponibil in doua versiuni de motorizare de 70 CP si 85 CP.

Motorul 1.5 dCi cu care este echipata Dacia Sandero reprezinta o referinta tehnologica in domeniu, fiind dotat cu un sistem de injectie directa common rail de a doua generatie, care ofera prestatii de nivel inalt asociate unui consum foarte redus.

Disponibil in versiunea 70 CP si in versiunea mai dinamica de 85 CP, motorul 1.5 dCi afiseaza un nivel al emisiilor de CO2 de numai 130 g/km, respectiv 120 g/km pentru cele doua variante de motorizare.

Versiunea „Ambiance”, cu un pret de pornire de 8 950 €, este disponibila in varianta de motorizare de 70 CP. Aceasta versiune dispune, printre altele, de ABS cu AFU, airbag sofer, bare de protectie vopsite integral in culoarea caroseriei si pre-echipare radio.

Versiunea „Preference” poate fi achizitionata la un pret de 9 650 € (1.5 dCi 70 CP) si 10 100 € (1.5 dCi 85 CP). Echipamentele suplimentare fata de versiunea „Ambiance” sunt, printre altele: airbag frontal pasager (cu deconectare manuala), directie asistata, inchidere centralizata, geamuri electrice fata si radio CD 2×15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

Versiunea „Laureate”, mijlocul de gama in materie de echipari, este comercializata la preturi situate intre 10 550 € si 11 000 € pentru cele doua tipuri de motorizari.

Pentru aceasta versiune, in plus fata de „Preference”, sunt disponibile aer conditionat, baghete laterale in culoarea caroseriei, computer de bord cu 5 functii, dar si radio CD cu 4×15 W cu panou detasabil. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate si jante din aluminiu.

„Prestige”, versiunea de top a gamei, poate fi achizitionata la un pret de 11 050 € pentru motorul 1.5 dCi 70 CP si 11 500 € pentru motorul 1.5 dCi 85 CP.

Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea „Laureate” sunt: jante din aluminiu, volan imbracat in piele, tapiteria si interiorul bej, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii pot alege, optional, vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata.

In cadrul Programului national de reinnoire a parcului auto, clientii care achizitioneaza Dacia Sandero cu motorizare diesel pot beneficia, pe lânga prima de casare oferita de Guvern, de avantaje de pâna la 3 800 de RON.

No Responses

  1. vim says:

    mi se pare cam skumpa..Sandero..in plus nici nu-mi place 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.