Adrian Ropotan conduce noul Citroen C5

Intre Adrian Ropotan, mijlocasul echipei de fotbal Dinamo Moscova, si noul Citroën C5 a fost dragoste la prima vedere. Adrian Ropotan va conduce, de fiecare data cand se afla in Romania, noul model Citroën C5. Mijlocasul echipei de fotbal Dinamo Moscova a ales versiunea Exclusive, echipata cu motor de 2,7 litri si care dezvolta 208 CP.

„A fost o masina de care m-am indragostit la prima vedere, mai intai in reclame si a doua oara cand am condus-o. Este o masina cu un design impresionant si cu un stil dinamic si atractiv. Noul C5 este disponibil intr-o gama larga de motorizari si echipari, dar cel mai mult am fost impresionat de versiunea Exclusive, cu motor V6 de 2,7 litri si cutie automata.

Masina aceasta are absolut toate dotarile care te fac sa te simti bine la volan: sistemul de asistenta la pornire in panta, suspensia Hydractive III, scaunul reglabil pe 6 directii pentru o pozitie ideala, detector de presiune in pneuri si multe altele”, a spus Adrian Ropotan.

Modelul Citroën C5 cu motor V6 de 2,7 litri care dezvolta 208 CP si are un cuplu de 440 Nm, accelereaza de la 0 la 100 km in 9,6 secunde. Viteza maxima este de 224 km/h, iar consumul mixt este de 8,5 litri la 100 km. „Cuvantul care descrie cel mai bine acest model este confort.

Suspensia Hydractive III este impresionanta si nu am avut nicio problema indiferent de tipul de drum pe care am mers si, credeti-ma, nu au fost de fiecare data cele mai asfaltate. In plus, pentru un condus mai sportiv, setarea sport a suspensiilor este ideala la o astfel de masina”, a mai spus Adrian Ropotan, mijlocasul echipei Dinamo Moscova.

Adrian Ropotan, fostul jucator al echipei Dinamo Bucuresti nu este primul fotbalist din Romania care conduce o masina Citroën. Brazilianul Julio Cesar a condus, pe durata contractului sau la echipa FC Dinamo un Citroën C-Crosser, primul SUV din portofoliul Marcii, iar senegalezul Ousmane N’Doye a condus un Citroën C4 Picasso.

„Citroën este o marca sportiva care se adreseaza tinerilor, iar performantele noastre din Campionatul Mondial de Raliuri confirma acest lucru. Incepand de anul trecut, Citroën s-a implicat si in fotbal, devenind furnizorul oficial de automobile pentru clubul britanic Arsenal Londra si implicarea Marcii noastre in sport nu se va opri aici”, a spus Didier Gerard, directorul Citroën Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.