Magazin online promotionale Renault

Renault diversifica serviciile pe care le ofera clientilor sai, punand la dispozitia fanilor marcii intreaga gama de produse merchandising, intr-un catalog online, la adresa www.renault-merchandising.ro. Incepand cu 22 iunie 2009, site-ul ofera si functia de vanzare online.

Catalogul online este structurat pe cinci categorii: moda si accesorii, obiecte de comunicare, jucarii, miniaturi si ING Renault F1 Team. Fiecare dintre aceste categorii cuprinde alte subcategorii. Oferta include peste 1000 de produse care se adreseaza tuturor, indiferent ca sunt copii sau colectionari, fani Renault sau fani Formula 1.

Pentru a comanda produse direct de pe site, cei interesati au la dispozitie doua variante: fie isi creeaza un cont pe site fie utilizeaza functia “comanda direct”. Datele necesare livrarii trebuie completate. Prin crearea unui cont se obtin mai multe avantaje: parcurgerea rapida a pasilor de realizare a unei comenzi online, verificarea situatiei comenzilor deja realizate, consultarea istoricului comenzilor, actualizarea informatiilor de contact, schimbarea parolei si inregistrarea unor adrese alternative pentru livrari la adrese diferite.

Pot fi comandate online toate produsele disponibile in catalog. Livrarea produselor se face prin curier rapid iar plata se face direct curierului. Cheltuielile de livrare sunt de numai 18,79 lei inclusiv TVA, indiferent de numarul de produse solicitate la o comanda.

Vizitatorii www.renault-merchandising.ro pot beneficia si de ofertele speciale. In luna iunie sunt oferite ceasuri pentru copii si o jucarie de plus la preturi promotionale. Cei care doresc sa intre in contact cu echipa Renault Merchandising pot folosi formularul de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.