Off-road si adrenalina!

Evenimentul Mitsubishi 4×4 Show, devenit o traditie pentru marca nipona in Romania, si-a derulat deja etapele programate in jumatate din orasele importante din tara (Bucuresti, Iasi, Rm. Valcea, Galati, Constanta), fiecare dintre aceste evenimente beneficiind de sustinerea retelei nationale de dealeri.

Conceput initial, in 2007, ca un concurs de tip piramidal, Mitsubishi 4×4 Show a devenit in 2008 trial off-road, pentru ca, ajuns la a treia editie, sa se transforme intr-un eveniment complex, cu doua etape distincte, Mitsubishi Driving Day si Mitsubishi Adventure Day.

Mitsubishi Driving Day este programat in prima zi a fiecarei etape zonale. Pasionatii de aventura si senzatii intense au ocazia sa testeze modelele Mitsubishi din gama 4×4 (Outlander, Pajero si L200) pe un traseu special amenajat, care include obstacole cu grade diferite de complexitate.

In astfel de situatii, modelele Mitsubishi s-au dovedit partenere ideale pentru pilotii lor, confirmandu-si inca o data capacitatile off-road care au condus, in timp, la transformarea constructorului japonez intr-un nume de legenda in selectul grup al specialistilor 4×4.

A doua zi, clasicul concurs Mitsubishi Adventure Day isi provoaca clientii la un concurs menit sa le puna la incercare cunostintele de 4×4 si indemanare. Miza este dubla: depasirea obstacolelor pe probele pregatite de organizatori, dar si incercarea de a obtine o pozitie care sa certifice faptul ca fac parte dintre cei mai experimentati dintre participanti.

In week-endul, 6 – 7 iunie, gazda evenimentului Mitsubishi 4×4 Show a fost dealerul local din Constanta, Nippon Car Center. Pe colinele istorice de la Adamclisi, judetul Constanta, 98 de pasionati de 4×4 au avut parte de momente unice, experimentand pilotajul modelelor Pajero si L200, amplificat de sentimentul surpriza oferit de traseu, urcand pante de 45 de grade, intoarceri stranse si denivelari pronuntate. Astfel, capacitatile off-road ale autovehiculelor au fost demonstrate pe deplin.

Duminica, praful si adrenalina, la care s-au adaugat pasiunea si dorinta de a castiga, au fost parti integrante din viata celor 54 de concurenti inscrisi la categoria Pajero sau L200 pentru competitia Mitsubishi Adventure Day.

De asemenea, cei prezenti au putut testa si modelul Outlander (prezent cu doua versiuni de motorizare 2.2 Di-D si 2.4 benzina CVT) pe un traseu in afara concursului, completandu-se astfel atmosfera plina de aventura.

In finala de la sfarsitul anului vor merge: Capatana Adrian, ocupantul locului I la aceasta editie pentru categoria Pajero, urmat de Gheorghiu Ovidiu locul II si Poida Silviu, locul III. Categoria L200 a fost completata de Dan Marian, locul I, Tanase Catalin, locul II si Oancea Mihaita pe ultima treapta a podiumului.

In urmatoarele doua saptamani, Mitsubishi 4×4 Show se va intoarce la Bucuresti, in perioada 13 – 14 iunie pe terenul de motocross de la Cioplani si la Brasov in perioada 20 – 21 iunie pe terenul off-road de la Zarnesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.