Un mic experiment…

Dupa o suita de discutii imbecile cu cativa asa zisi “reprezentanti PR” ai unor importatori auto, ma gandesc foarte serios sa fac un mic experiment. De cate ori aduc discutia catre faptul ca unele (numai unele) marci auto evita cu obstinenta sa fie prezente cu publicitate pe Turatii.ro, desi poate ca site-ul ar merita si vizitatorii ar cumpara, sunt descurajat, cu argumente foarte pertinente.

Traficul e mic, afisarile sunt putine, nu are SATI, nu reprezinta Turatii.ro o voce in zona auto a internetului. Cu ce ne putem apara? Cu nimic, sunt destul de corecte aceste afirmatii ale lor. Suntem mici. Dar daca schimb foaia putin?

Daca ma apuc acum sa ii injur, sa caut defecte, probleme si rechemari la masinile pe care le reprezinta ei, daca intru pe forumurile de marca si profit de problemele omniprezente pe acolo pentru a le aduce in atentia publicului (putin numeros) de pe Turatii.ro, oare ne creste cota? Devenim brusc mai importanti?

Hmmm, presimt ca voi fi sunat si intrebat de ce facem chestiile astea, ca nu e corect, ca le aducem atingere activitatilor si altele… Din pacate pentru ei, am deja raspunsul pregatit.

“De ce sunteti deranjati, traficul e mic, afisarile sunt putine, nu are SATI, nu reprezinta Turatii.ro o voce in zona auto a internetului?”. Nu asa imi spuneti mereu? Acuma incurc? Brusc reprezentam o amenintare? Wtf, nu aveti coloana vertebrala in voi?

Ok, o sa facem un experiment de genul asta, sa vedem cine are tupeul sa ma sune pe mine sa imi reproseze ceva, ca il fac sa isi inghita telefonul… Turma de boi ignoranti! Cireasa de pe tort: “Noi dam publicitate doar primelor 10 site-uri din trafic.ro, pentru ca ei aduna 50% din totalul traficului!”. Sa muriti voi, si restul de 50 la suta nu cumpara masini?!?

Dar cand service-ul de marca da chix si ma sunati pe mine ca electronistul vostru, de abia intors de la specializare, moare cu aparatul de diagnoza in mana, atunci suntem buni? Cand masina de offroad nu porneste, desi se invart pe langa ea 4 mecanici si o echipa de asistenta (de mare marca auto), numarul meu de telefon devine util si eu un personaj important?

Apoi prietenii mei, sa stiti ca m-am hotarat deja, va fac parte la experimentul asta, ca m-am saturat de vrajelile si prostia voastra! Si o sa va las si cu mecanicii vostri meseriasi si cu sefii de service, cu mari studii auto, care confunda fata cu spatele masinii si senzorii de ax cu came cu cei de arbore cotit…

PS Ce sa mai zic de cei de la Mercedes, pe care daca ii intrebi de Turatii.ro nu au auzit de site-ul asta, dar au reclama platita pe el. Te doare mintea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.