Reclama si antireclama…

Unu. „Ieri dupa-amiaza, la intoarcerea dintr-o vizita in judetul Giurgiu, autoturismul cu care circulam a ramas fara frane, punandu-mi astfel viata in pericol. Din cauza acestui incident era sa ratez deplasarea la deschiderea evenimentelor organizate de Ministerul Turismului la Suceava “. Citatul, preluat din declaratia ministrului turismului, doamna Elena Udrea, este o reclama evidenta facuta modelului Audi A6. Nu?

Doi. “Sectia de Politie Autostrazi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane va primi spre testare un autoturism SEAT Leon Cupra de 240 CP pentru patrularea pe Autostrada Soarelui. Exemplarul SEAT Leon Cupra se va afla in folosinta Sectiei de Politie Autostrazi pe intreaga perioada a verii pana in luna Noiembrie.

Modelul oferit de Porsche Romania, importatorul marcii SEAT, a fost dotat cu toate sistemele specifice masinilor de Politie rutiera.” Acest fragment din comunicatul de presa emis cu ocazia fericitului eveniment este de asemenea o reclama.

Stau si ma intreb acum, care e reclama si care antireclama? Si gagica din Seat e de la politie sau nu? Daca dupa 2-3 luni ramane fara frane, face si ea o declaratie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.