Mercedes-Benz Romania ofera Politiei Capitalei un Jeep militar J8

Pe parcursul a trei luni, incepand cu sfarsitul lunii noiembrie 2009, Mercedes-Benz Romania pune la dispozitia Serviciului de Presa si PR din cadrul Politiei Capitalei un autovehicul Jeep militar J8 pentru a fi folosit in cadrul operatiunilor intreprinse de acest Serviciu. Autovehiculul Jeep militar J8 este unul special creat pentru uz militar si nu se comercializeaza catre persoanele fizice.

SUV-ul militar, care se va afla in folosinta Politiei Capitalei, imbina perfect calitatile exceptionale de off-road cu performanta, siguranta remarcabila si utilitatea specifica unui astfel de autovehicul. Jeep militar J8, bazat pe Wrangler Unlimited, intruneste toate exigentele necesare organizatiilor si institutiilor guvernamentale care doresc sa apeleze la mobilitatea oferita de acest SUV.

Cu o tractiune 4X4, un motor turbodiesel de 2,8 litri cilindree, o cutie automata de viteze in cinci trepte, 177 CP, diferentiale blocabile fata-spate si soft – top, J8 poate urca pe pante cu inclinatie de 60 de grade. In plus, autovehiculul este prevazut cu carlige de ancorare pentru a fi ridicat cu elicopterul si transportat in locatii greu accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.