Toyota extinde garantia standard de la 3 la 5 ani pentru toate modelele

Toyota Romania a extins garantia completa acordata de producator pentru toate modelele comercializate in reteaua autorizata de dealeri Toyota de la 3 ani la 5 ani. Noua garantie introdusa de Toyota Romania la inceputul acestui an este valabila pe intreg teritoriul Europei si este transmisibila in conditiile de revanzare a masinii in decursul celor 5 ani.

Garantia extinsa este valabila in aceleasi conditii ca si garantia de baza si aduce clientilor o serie de beneficii majore, precum cresterea valorii de revanzare a autovehiculului si libertatea de a circula fara griji oriunde in Europa.

“Vanzarea masinii dupa un rulaj de 3-4 ani, in conditiile in care autovehiculul se afla inca in garantia oferita de producaror, iar reviziile au fost realizate in service-uri autorizare de catre experti autorizati aduce proprietarului beneficii importante. Prin aceasta masura, Toyota asigura investitia pe teremen lung pe care un client o face in momentul cumpararii unei masini”, declara George Kyriazis, Directorul General Toyota Romania.

Garantia extinsa este valabila si pentru masinile achizitionate de catre companii, avantajand societatile care obisnuiesc sa isi innoiasca flota auto la fiecare 2-4 ani, prin revanzarea autovehiculelor catre persoane fizice sau alte persoane juridice.

“Garantia standard extinsa de la 3 la 5 ani, in limita a 160.000 de km parcursi, este dovada increderii pe care o avem in modelele Toyota, caracterizate prin valori recunoscute de milioane de clienti din toata lumea, precum calitate superioara, fiabilitate, si placerea condusului. Garantie Toyota Extracare acopera, spre deosebire de competitie, mai mult de 95% din componentele ce intra in garantia standard, ceea ce aduce un plus foart important de confort clientilor nostri”, spune Directorul General Toyota Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.