Hot fail!

Hotarat lucru, azi trebuie sa stau deoparte de multe, de stiri, de mail, de televizor. E clar. Nu se leaga. Imi picara ochii pe Pro TV la o stire cu niste muncitori in galben, care, spre marea mea uimire nu munceau la drumuri. Nu. Ei numarau masini. Apare si un nene in costum care explica, fatidic, ca sa nu ne facem griji, ca nu ne amendeaza, doar ne numara, ca vezi doamne, statistici.

Bun asa! Pai sa aprofundam putin zic… Dau pe Hot News, site-ul meu favorit (pe bune!), chiar daca stiu ca s-au imbogatit pe munca altora, practic. Evident, gasesc si stirea. Nu dau link ca imi jignesc site-ul. Citesc. Da. Frumos, aha, interesant chiar. Sa mai citim o data. Nu inteleg. 4500 de masini. Ce e cu ele? Cum? Cum ce e cu ele? Da, nu inteleg nimic.

Cititi si voi. Eu am inteles ca, in prezent (adica in 2010 banuiesc), 5000 de masini circula zilnic pe drumurile nationale. Si ca in 2025 vor fi 8000 si ceva pe drumurile nationale. Asa, si? Care e baiul? Inseamna 200 de masini pe judet, nici nu le vad. Cum sunt astea? 200 de masini pe judet, pe secunda, pe kilometru, pe post de control sau ce dracului sa inteleg din abureala asta jenanta de articol?

Hot Fail…

PS Luati nota va rog, de acuratetea informatiilor, adica… Mediafax, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, Alina Neagu, etc. Un print screen cu articolul gasiti mai jos. Ma repet, sa dau link la asa ceva, nu fac nici platit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.