Honda Trading Romania anunta parteneriatul cu Garda Nationala de Mediu

Honda Trading Romania si Garda Nationala de Mediu deruleaza proiecte pentru sustinerea activitatilor de protectie a mediului, astfel ca un parteneriat care sa presupuna unirea eforturilor pentru a asigura un mediu curat este cat se poate de oportun.

Honda Trading Romania este preocupata de protectia mediului atat din perspectiva tehnologiilor utilizate cat si din cea a campaniilor de educare a publicului in adoptarea unui stil de viata cat mai ecologic.

Una dintre directiile pe care Honda le propune conducatorilor auto pentru a reduce impactul asupra mediului este modul eficient de a conduce. Dupa prima competitie de sofat ecologic lansata in Romania in 2009, Honda Trading Romania lanseaza a doua editie a concursului de sofat ecologic Honda GreenChallenge. Prima etapa a concursului a constituit un adevarat succes, proba online adunand nu mai putin de 8.778 de participanti pe site-ul competitiei www.greenchallenge.ro.

Hirotomo Kani, Presedinte Honda Trading Romania: “Parteneriatul nostru cu Garda Nationala de Mediu este un pas natural, Honda este un brand dedicat mediului si sunt sigur ca impreuna putem face diferenta in ceea ce priveste atitudinea responsabila fata de mediu. Programele de genul Honda GreenChallenge, aflat deja la a II-a editie si ECO’n’OM sunt extrem de importante pentru incurajarea unui comportament pe care cu totii ar trebui sa-l adoptam.”

Ca parte a politicilor comune privind protectia mediului, Honda trage un semnal de alarma in ceea ce priveste impactul sofatului agresiv si anunta parteneriatul cu Garda Nationala de mediu, ce isi propune sa realizeze noi proiecte privind promovarea unei atitudini responsabile fata de mediul inconjurator.

Silvian Ionescu, Comisarul General al Garzii Nationale de Mediu: “Dezvoltam proiecte prin care dorim constientizarea efectelor pe care modul nostru de viata le are asupra mediului. Astfel ca majoritatea sunt derulate in congruenta cu directiile Honda in ceea ce priveste politicile de mediu, parteneriatul nostru isi doreste sa sustina cat mai multe campanii si initiative prin care punem accent pe implicarea fiecaruia dintre noi.”

Garda Nationala de Mediu isi propune sa realizeze in 2010 un proiect inedit la nivel national care sa implice in special noua generatie, cadrele didactice dar si opinia publica in general, obiectivul Garzii fiind sprijinirea mediului economic, public sau privat, in intelegerea si implementarea legislatiei in domeniu.
Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006 in calitate de distribuitor autorizat al automobilelor Honda in Romania.

Honda respecta angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea. Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii, cu o preocupare constanta fata de mediul inconjurator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.