Kia Soul pentru Politia Comunitara din Sinaia

Kia-Soul-Politia-Comunitara-SinaiaPolitia Comunitara a orasului Sinaia este, incepand de vineri, fericita posesoare a unui autoturism Kia SOUL, care poate fi deja vazut patruland pe strazile cunoscutei statiuni turistice de pe Valea Prahovei.

La evenimentul simbolic de receptie a masinii, organizat in incinta Primariei orasului Sinaia, au participat Dan Chitaru, presedinte Kia Romauto, George Damian, director de vanzari al Kia Romauto, si Vlad Gheorghe Oprea, primarul Sinaiei.

“O data cu furnizarea acestui Kia Soul catre Politia din Sinaia, putem spune ca si Kia Romauto se aliniaza unui trend in plina ascensiune, Kia fiind furnizor de vehicule pentru politie in diverse tari europene, cum ar fi Cehia, Slovacia sau Marea Britanie. Suntem mandri ca putem contribui la cresterea sigurantei pe strazile acestui oras si convinsi ca acesta este doar inceputul unei mai ample colaborari”, a declarat Dan Chitaru, presedinte al Kia Romauto.

“Prin achizitionarea acestui vehicul, ne dorim sa crestem gradul de siguranta atat pentru locuitorii orasului nostru, cat si pentru zecile de mii de turisti care viziteaza anual Sinaia. Speram ca acest Kia Soul sa ne ajute substantial la implinirea acestui deziderat”, a adaugat Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia.

Lupta impotriva criminalitatii este in general un lucru primejdios, solicitant si de admirat. Insa Primaria Sinaia vrea sa arate ca poate fi si “cool”. Un lucru este insa sigur: de acum inainte politia comunitara va fi foarte vizibila in acest Kia Soul, dupa care capetele, chiar si ale infractorilor, se intorc atunci cand este in patrulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.