Noile Ford S-Max si Galaxy

Noile Ford S-MAX si Galaxy completeaza portofoliul Ford cu cea mai recenta evolutie a liniei de design kinetic, noi materiale interioare, o gama eficienta de motorizari si tehnologii de ultima generatie ce asigura confortul si siguranta pasagerilor. Cele doua modele au fost dezvaluite oficial astazi, 14 iulie, cu ocazia evenimentului de lansare organizat de importatorul marcii Ford in Romania.

S-MAX si Galaxy prezinta noul motor 2.0 litri benzina EcoBoost. Livrand 203 CP, acesta se alatura noilor motorizari diesel 2.0 litri Duratorq TDCi de 115 CP si 163 CP. Gama completa a motorizarilor pune la dispozitia clientilor doua motorizari benzina Euro 5: 145 CP si 203 CP, trei motorizari diesel Euro 5: 115 CP, 140 CP si 163 CP si motorizarea diesel Euro 4 de 2.2 litri si 175 CP.

Suplimentar, noile modele primesc in premiera transmisia automata Ford PowerShift cu 6 rapoarte, tehnologie standard pentru noua motorizare pe benzina si optionala pentru motoarele diesel de 140 CP si 163 CP.

O intreaga paleta de tehnologii dedicate capitolului siguranta Ford isi face debutul odata cu lansarea celor doua noi produse europene, incluzand sistemul pentru monitorizarea unghiului mort si pilotul automat cu functie de pre-programare a vitezei maxime.

Noua linie de design a celor doua modele are menirea de a intensifica caracteristicile individuale: sportivitatea lui S-MAX si luxul combinat cu spatiul generos definitoriu pentru modelul Galaxy.

Preturile CIP ale celor doua modele pe piata locala pornesc pentru S-MAX de la 20.480 euro, iar pentru Galaxy de la 22.820 euro, ambele in configuratia 2.0 benzina 145 CP, nivel de echipare Trend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.