Iulia Vântur îi dăruieşte mamei sale, de ziua sa, un portbagaj plin cu flori

Iulia Vântur, prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din dimineţile de week-end şi a emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro Tv şi-a umplut GLK-ul de flori de toamnă şi se pregăteşte să plece la Iaşi să-şi aniverseze părinţii. Decembrie este pentru vedeta Pro Tv o lună plină de sărbători, care începe cu aniversarea Pro Tv, continuă cu ziua mamei, aniversarea tatălui, apoi sărbatorile de iarnă şi, la final de lună, cu ziua iubitului ei, Marius Moga.

“Pentru mine, decembrie este cu adevărat luna cadourilor, aşa că încerc să mă pregătesc din timp cu suprize pentru fiecare.”, spune Iulia care şi-a “gătit” deja Mercedesul ei GLK de sarbătoare.

Pentru că mama ei iubeşte florile, Iulia are de gând să-i dăruiască cele mai frumoase flori pe care le găseşte. La fiecare vizită, vedeta Pro Tv îi dăruieşte oricum mamei sale câte o floare care imediat este plantată, îngrijită şi răsfăţată. Tocmai de aceea o aniversare trebuie sărbatorită nu cu o floare, ci cu un întreg portbagaj: “Mama are o grădină foarte dichisită şi la loc de cinste stau întotdeauna florile pe care le primeşte de la mine. Aşa că anul acesta de ziua ei am de gând să-i dăruiesc un adevarat curcubeu care “să-i zâmbească” şi să-i amintească de mine când nu sunt lânga ea,” spune Iulia înainte să plece spre Iaşi, în vizită la părinţii ei, la volanul Mercedes-Benz GLK.

Cu portbagajul maşinii plin de ghivece cu flori multicolore alese cu grijă şi drag de la mai multe florării, Iulia va lua drumul Iaşiului imediat dupa ce va sărbători alături de colegii săi 15 ani de Pro Tv. “Mă relaxează să conduc şi nu sunt speriată cand mă gândesc la drumul lung pe care urmează să îl fac. Şi asta pentru că ştiu că după ore în şir de condus ajung acasă, la ai mei, dar şi pentru că orice drum la volanul GLK-ului meu este ca o drumeţie alături de un prieten drag în care am deplină încredere. Va fi un drum plăcut, confortabil, sigur şi cu miros de flori de toamnă,” glumeşte Iulia.

Iulia şi GLK-ul ei nu sunt la prima vizită facută mamei, ei fiind alături, zi de zi, de mai bine de un an – fie pe drumurile către studioul ştirilor Pro Tv,  platoul emisiunii “Dansez pentru tine”, ori către casa părinţilor din Iaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.