“Toyota Dream Car Art Contest”

Toyota Dream Car Art ContestPentru prima dată în Europa

Pentru prima data, in acest an Toyota Motor Europe invita copii din intreaga Europa sa participe la concursul “Dream Car Art Contest” organizat de Toyota Motor Corporation (TMC). Concursul, care este organizat inca din 2004, se extinde anul acesta pentru a include 64 de tari, dintre care 18 din Europa. In acest sens Toyota in Romania a decis sa participe la aceasta competitie. Concursul este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si  15 ani care isi trimit desenele pana la data de 15 februarie 2011 la sediul Toyota Romania si local in tara la toti reprezentantii Toyota.

Principalul scop al acestui concurs este de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor pentru ca acestia sa isi exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenand masina visurilor in anii urmatori, micii artisti au astfel oportunitatea de a-si dezvolta interesul pentru masini si sa inteleaga mai bine bucuria si importanţa unui vis.

In cele patru editii ale concursului organizate pana acum, TMC a primit aproape 60.000 de desene.  Editia cu numarul cinci a concursului a fost extinsa din Asia pentru a include si Europa, precum si America de Nord, Centrala si de Sud, Africa, Oceania si Orientul Mijlociu.

Concursul include trei categorii: 6 pana la 10 ani, 10 pana la 12 ani si 13 pana la 15 ani, din fiecare categorie fiind ales un castigator. Lucrarile acestora vor fi inscrise in etapa finala internationala a concursului.

Jurizarea la nivel national va avea loc in luna februarie 2011. Membrii juriului in Romania sunt: George Kyriazis – managing Director Toyota Romania, Jorg Riommi – Director de creatie Centrade Saatchi & Saatchi, Mircea Badea – Vedeta TV, Costin Giurgea – Redactor Sef Top Gear, Octav Ionita – pictor.  Lucrarile tuturor castigatorilor etapei nationale vor merge mai departe la Concursul International Final care va fi organizat în Japonia, in mai 2011.

Pentru etapa internationala, presedintele TMC, Akio Toyoda si Akira Toriyama, creatorul unei faimoasei serii de desene animate vor ajuta la jurizarea desenelor. Castigatorii vor fi invitati sa participe la ceremonia de acordare a premiilor care va fi organizata in August 2011 la sediul TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.

Rezumat al ediţiei cu numărul cinci a Concursului Toyota Dream Car Art

Tema“Visul tău – Maşina viitorului”
Perioada de înscriere1 decembrie 2010 – 15 ifebruarie 2011
Condiţii de participare:VârstaDe la 6 ani pana la 15 ani
RegiuniEuropa, Asia, America de Nord şi America Latină, Africa, Oceania şi Orientul Mijlociu
Cerinţe de participareUn desen pentru care se pot folosi orice materiale. Mai multe informaţii cu privire la Concurs pot fi găsite la: www.toyota.ro

Materialele se trimit la sediul Toyota Romania din Bucuresti sau la Reprezentatntii Toyota din tara.

Selecţie1. Concursul Naţional va fi organizat pana la data de 15 februarie.2011

2. Concursul Internaţional va fi organizat în Japonia, în mai 2011 (câştigătorii medaliilor de bronz, argint şi aur, premiile Akira Toriyama şi premiul preşedintelui Toyoda, precum şi cei ai altor distincţii vor fi selectaţi dintre participanţii câştigători ai concursurilor naţionale). Câştigătorii Concursului internaţional vor fi invitaţi să participe la ceremonia de acordare a premiilor în luna August 2011 la sediul central TMC din Toyota City, Nagoya Prefecture, Japonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.