Generali Asigurări deschide un nou Centru de Daune în Constanţa

Generali Asigurări, companie prezentă în Constanţa prin două agenţii, a hotărât dezvoltarea activităţii locale prin mutarea Agenţiei 1 într-un sediu nou, central, mai extins şi mai accesibil pentru clienţi. Totodată, în fostul sediu al Agenţiei a fost organizat un Centru de Daune specializat dedicat, unde va funcţiona în paralel şi un punct de vânzare.

Noul sediu este situat pe Strada Răscoala din 1907 nr. 38, iar Centrul de Daune se află pe Bulevardul Mamaia nr. 83.

Conform celor mai recente date, în 2009 56,7% din totalul subscrierilor la nivelul întregii pieţe de asigurări au fost realizate în afara capitalei. Pe clase de produse, asigurătorii din teritoriu au contribuit cu 72,1% din totalul asigurărilor de viaţă şi cu 53,1% din totalul vânzărilor pe segmentul de asigurări generale.

Conform rezultatelor raportate de companie în cele 9 luni de activitate ale anului 2010, Constanţa ocupă poziţia a opta în clasamentul intern Generali al celor 42 judeţe (inclusiv Bucureşti), obţinând un volum de vânzări de circa 6 milioane prime brute subscrise. Cea mai mare pondere o deţin asigurările auto (70%, din care CASCO – 56%), urmate de asigurările de viaţă (10%), cele de locuinţe (10%) şi asigurările de călătorie în străinătate (4%).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.