Un RCA gratuit pe viaţă ajunge la Iaşi!

Concursul “Răzuieşte şi câştigi”, organizat de www.rcasuperieftin.ro, şi-a desemnat vineri, 28 ianuarie, câştigătorul marelui premiu. Domnul Cătălin Georgian Harton, din Iaşi, a câştigat în urma răzuirii cartonaşului virtual alocat, poliţa RCA oferită în mod gratuit pe viaţă.

La numai 24 de ore de la lansarea concursului “Răzuieşte şi câştigi”, www.rcasuperieftin a desemnat deja doi câştigători: Catalin Georgian Harton, din Iaşi şi Cătălin Barbu, din Roşiorii de Vede.

Domnul Cătălin Barbu, din oraşul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, a câştigat unul din cele 73 de parasolare.

Clienţii www.rcasuperieftin.ro, actuali sau viitori, sunt aşteptaţi să participe la concurs. Echipa RCA super ieftin vine în întâmpinarea acestora cu peste 600 de premii surpriză: un CASCO GRATUIT pentru şase luni, 10 poliţe RCA GRATUIT pentru şase luni, 72 de parasolare şi 532 de odorizante pentru maşină.

Ca să câştigi unul din marile premii trebuie doar să completezi câmpurile obligatorii, iar dacă ai câştigat vei fi anunţat prin e-mail sau telefon.

Îndrăzneşte să faci o schimbare şi câştigă alături de RCA super ieftin în 2011!

2 Responses

  1. cipel says:

    Da da..e prietenul meu, Catalin Harton. Si din ianuarie pana acum..nu i-au dat polita. Tot il lungeste si lungeste..parca ar fi un proces la tribunal. Sa le fie rusine..se mai si lauda cu numele lui, ca i-a dat RCA. “Editat din motive de limbaj”.

    • turatiimaster says:

      Am semnalat problema catre cei vizati de comentariul tau, am primit raspunsul lor, problema se va rezolva. Mi s-a trimis pe mail inclusiv comunicarea catre Catalin Harton, consider ca problema e incheiata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.