Mercedes-Benz Viano Avantgarde Edition 125

Mercedes Viano Avantgarde Edition 125 front• Autovehiculul avant-garde al clasei din care face parte
• Echipamente şi funcţii selecţionate, caracteristici sportive
• Motoare V6 dinamice, suspensie sport special configurate

Dinamism, confort şi sportivitate – noul Mercedes-Benz Viano Avantgarde Edition 125 este definit de aceşti trei termeni mai bine decât orice alt autovehicul din clasa sa. Modelul combină un exterior desăvârşit cu echipamente şi funcţii atent selecţionate şi un sistem de transmisie dinamic, făcându-l modelul de top al clasei din care face parte. Viano Avantgarde Edition 125 reprezintă combinaţia perfectă dintre un MPV (Multi-Purpose Vehicle), o limuzină şi o maşină sport.

Autovehiculul avant-garde al clasei din care face parte

Aspectul noului Viano Avantgarde Edition 125 simbolizează avant-garda clasei din care face parte. Modelul este prevăzut cu jante din aliaj uşor, cu 16 spiţe, în timp ce carcasele cromate ale oglinzilor exterioare, pragurile exterioare, conturul cromat al barei frontale de protecţie şi conturul cromat al hayonului subliniază stilul special al autovehiculului. Modelul este disponibil cu două variante de vopsea metalizată: negru obsidian şi argintiu strălucitor.

Echipamente şi funcţii selecţionate, caracteristici sportive

Aspectul plin de stil continuă şi în interior: şoferul şi pasagerul din faţă se vor simţi ca acasă pe scaunele pe cât de confortabile pe atât de sportive, îmbrăcate în cea mai fină piele, plus un suport lateral mărit. Clienţii pot alege dintre pielea “Lugano” sau noua suprafaţă exclusivă cu microfibre “Twin DINAMICA”. Interiorul este la fel de impresionant, cu instrumentele luminate în alb şi pedalele sport din oţel inoxidabil cu striaţii din cauciuc.

În compartimentul pasageri există patru scaune individuale îmbrăcate în piele, având un design striat, plin de stil şi confortabile în acelaşi timp. Şi aceste scaune au o căptuşeală specială cu suport lateral mărit. Inserţiile din panourile laterale de contur sunt de asemenea din piele, în timp ce striaţiile decorative au un aspect sportiv. Scaunele individuale montate pe şine pot fi repoziţionate în intervale de 25 de mm şi includ centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte, tetiere şi cotiere ajustabile.

Motoare V6 dinamice, suspensie sport special configurată

Sistemul dinamic de transmisie prevăzut cu motoare Mercedes-Benz V6 este alegerea perfectă pentru apariţia sportivă a modelului Viano Avantgarde Edition 125. Motorul V6 CDI 3.0 cu o putere de 165 kW (224 CP) şi cuplu extraordinar de 440 Nm combină puterea cu grija pentru mediu.

Tehnologia BlueEFFICIENCY reduce consumul de combustibil şi emisiile de CO2 la un nivel surprinzător de scăzut, cu un consum de combustibil, conform cu reglementările NEDC, de doar 8.5-8.6 l/100 km sau 224-226 CO2 (g/km) – cifre remarcabile având în vedere dimensiunile şi performanţa autovehiculului.

Motorul V6 pe benzină are o cilindree de 3.5l şi dezvoltă 190 kW (258 CP), combinând temperamentul sportiv cu rularea extrem de lină.

Performanţa atinge un nivel unic în cazul ambelor versiuni. Motorul V6 CDI 3.0 accelerează până la 100 km/h în doar 9.1 secunde şi atinge viteza maximă de 201 km/h. Pentru V6 3.5 cifrele sunt 10.4 secunde şi 217 km/h.

Transferul de putere către axul posterior se face prin transmisie automată. Viano a fost deja caracterizat printr-un grad ridicat de siguranţă la manevrare şi prin suspensia confortabilă. Versiunea Avantgarde Edition 125 a fost special configurată, îndeplinind cele mai avansate standarde în ceea ce priveşte dinamica conducerii.

Mercedes-Benz Viano Avantgarde Edition 125 va fi disponibil în două variante “compactă” şi “lungă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.