Ofertele Groupama acum şi pe RCA super ieftin

Începând de miercuri, 23.03.2011, clienţii RCA super ieftin pot găsi pe site-ul www.rcasuperieftin.ro şi ofertele societăţii de asigurare Groupama. Astfel, prin adăugarea acestui asigurator în comparatorul RCA super ieftin, echipa noastră pune la dispoziţia clienţilor săi un număr mai mare de oferte care face posibilă alegerea unui RCA cât mai ieftin.

Faţă de ofertele Groupama, precum şi ale celorlalţi asiguratori, RCA super ieftin vine în întâmpinarea clienţilor săi cu reduceri suplimentare din comisionul brokerului care pot ajunge până la 10%.

De asemenea, cei care încheie o asigurare auto obligatorie RCA la Groupama Asigurări vor primi în mod gratuit Cardul de Asistenţă Rutieră. Astfel, prin acest card beneficiaţi de tractarea în eventualitatea unui accident, a unui act de vandalism sau a unei tentative de furt. Pentru a beneficia de servciul de tractare apelaţi numărul indicat pe card – 0313-224-224. Tractarea este asigurată în limita a 100 de km de la locul accidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.