Nissan Juke 1,6l 2WD

Mă întrebam dacă există o variantă de a suci capetele oamenilor pe stradă, alta decât cea de a fi femeie şi a purta o fusta mini… Mi-e teamă că am găsit răspunsul, la volanul unui Nissan Juke.

Dacă vă îndoiţi de cele spuse, înseamnă că n-aţi văzut niciodată un Juke pe stradă – atrage privirile aşa cum face un magnet cu pilitura de fier.

Echipat cu un motor de 1,6l, în versiunea de echipare Tekna, roşu, Juke ne-a plăcut foarte mult deşi e doar “cel mic” în familie.

Nu e un secret faptul că vor urma şi prezentările versiunilor 1,6l Turbo şi 1,6l Turbo 4WD şi, cine ştie, poate vom găsi pe undeva şi varianta diesel.

Dacă totuşi nu vă place să întoarceţi capul prea mult, e suficient să fiţi atenţi la monitor şi veţi afla totul despre Juke, urmărind filmele noastre HD.

8 thoughts on “Nissan Juke 1,6l 2WD

 1. alex

  Credeam ca l-ai filmat deja, nu mai gasesti, nici de vanzare nu prea mai sunt decat ce era pe stoc. Poate Mokka

 2. alex

  Pe langa cx mare, parerea mea ca infranarea la viteza se face si datorita cutiei de viteze cu rapoarte scurte, astfel incat in momentul cand lasi acceleratia masina intra aproape in frana de motor. Daca iti aduci aminte si vechiul Logan de care vorbeai avea o cutie cu rapoarte scurte. Iti spun asta din experienta, am avut cateva masini americane, SUV foarte mari si cu aerodinamica foarte proasta si la viteze de 130-140 nu se infranau asa. Sper sa nu te deranjeze parerea mea, oricum, tu fata de marea majoriate a jurnalistilor auto te pricepi la masini si la partea mecanica. Din apcate, oameni de genul George Buhnici, au acces la mai multe masini desi nu le prezinta amanuntit ca tine. Practic el le ia pe weekend, mai ales de cand si-a vandut masina si isi face treaba cu ele, le filmeaza putin si le mai si omoara, nu de putine ori se vede chiar pe filmarile lui cum da in gropi fara nicio jena. Bavo tie si baga si tu mai repede Trax si 2008

  • turatiimaster

   In primul rand e aerodinamica si suprafata frontala, pe urma lungimea rapoartelor cutiei de viteze. Trax nu stiu daca mai gasesc, dar 2008 o sa luam curand.

 3. […] incercat Juke in toate versiunile de motorizare, 1,6l 2WD, 1,5l dCi 2WD, 1,6l DIG-T 2WD, 1,6l DIG-T All Mode 4×4-i M-CVT, dar tot nu am putut refuza sa […]

 4. Silviu

  Sper ca nu ati uitat de versiunea DIESEL al lui Juke si o sa faceti un review cu el. Nu am gasit nici un Juke dci la dealerul local, 1.6 2WD nu mi se potriveste, iar 1.6 turbo 2WD imi depaseste bugetul.
  Multumesc.

  • turatiimaster

   Nu am uitat, cand va fi disponibil Juke Diesel il vom testa.

 5. lilian

  Intr-adevar reportajele sunt foarte bune, destul de explicite sa inteleaga si o persoana care nu detine Juke, bravo baieti

  • turatiimaster

   Multumesc pentru aprecieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.