Astra Asigurări lansează Biroul de Programare a Reparaţiilor

Astra Asigurări lansează Biroul de Programare a Reparaţiilor împreună cu service-urile partenere. Selecţia service-urilor partenere are loc la nivel naţional, fiecare service fiind evaluat tehnic înainte de a intra în acest program.

Deschiderea Biroului de Programare a Reparaţiilor vizează îmbunătăţirea procesului de instrumentare a dosarelor de daună pe relaţia asigurator – service, de la deschiderea dosarelor până la finalizarea lucrării de reparaţie a vehiculului.

În acelaşi timp, prin deschiderea Biroului de Programare a Reparaţiilor se va realiza o monitorizare eficientă a modului în care se desfăşoară colaborarea cu service-urile partenere, iar fraudele şi tentativele de fraudă vor fi reduse.

Clienţii Astra Asigurări vor fi programaţi pentru reparaţia vehiculelor la service-urile partenere prin intermediul unei platforme informatice a Biroului de Programare a Reparaţiilor. Astfel vor fi puse la dispoziţia clientului datele concrete ale începutului şi sfârşitului reparaţiei.

Practic, clienţii îşi pot alege service-urile în funcţie de zona de interes sau de zona în care locuiesc, pot verifica modul în care se desfăşoară reparaţia vehiculului şi stadiul în care se află maşina prin intermediul camerelor video care sunt montate la faţa locului. Gradul de mulţumire al fiecărui client va fi evaluat la finalul fiecărei daune soluţionate.

De asemenea, clienţii care au deschise dosare de daună, în vederea obţinerii despăgubirii în baza poliţelor emise de Astra Asigurări, primesc gratuit şi necondiţionat servicii de consultanţă referitoare la modalitatea de reparaţie a vehiculului avariat.

“Unităţile reparatoare care au acces în platforma electronică sunt evaluate în ceea ce priveşte capacitatea de a oferi clienţilor noştri servicii de calitate, conforme cu specificaţiile producătorilor de vehicule, printr-un program riguros care se desfăşoară la nivel naţional.

Prin urmare, vor fi deschise Birouri de Programare a Reparaţiilor nu numai in Capitală ci şi în cele mai mari oraşe din ţară, în care avem deja centre de daună. În perioada de testare a Biroului de Programare a Reparaţiilor, gradul de acoperire a depăşit 60%, ceea ce ne arată interesul clienţilor faţă de această ofertă de servicii”, a declarat Radu Mustăţea, preşedinte directorat Astra Asigurări.

Astra Asigurări, liderul pieţei româneşti de profil, a încheiat anul 2010 cu un volum al primelor brute subscrise totale în valoare de 1.110.625.808 lei, în creştere cu 37% faţă de anul 2009, conform rezultatelor preliminare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.