smart fortwo coupé 1,0l Light Shine

Lucrurile sunt neclare încă. Nu sunt sigur dacă are 770 de kg sau 845, ţinând cont că e mult mai bine echipat decât versiunea de bază.

Nici cu performanţele nu bag mâna în foc – din unele date tehnice reiese că face suta în 10,7 secunde, din altele în 10,9. Ori consumul e dat fie 4,9, fie 5,1l. Pe afară e mic, înauntru e mare. Un lucru e cert. E smart…

Te întrebi de ce ai da 17 000 de euro pe o maşină care poate încăpea în bena unui pick-up mai măricel? E clar că atunci când o ai în retrovizoare, maşinuţa pare ridicol de mică şi te uiţi superior la ea, când aştepţi la semafor.

Toate chestiunile de mai sus sunt valabile până în momentul în care te urci în ea. Dai o cheie şi smart îţi arată că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi…

1 Response

  1. George says:

    Ehe, desi am inceput sa va urmaresc de ceva vreme abea acum vazut prezentarea la Smart. Nu de mult mi se pareau niste jucari, mai mult un kart acoperit, prima data cand, cand eram pe autostrada si eu aveam 120 si m-a depasit unu am zis ca nu-i normal. Intre timp am ajuns sa detin unu si ii o masina geniala, stabila si chiar acceptabila si la viteze de autostrada(120). Mare pacat pentru cutia de viteze care este destul de lenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.